Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Erdek ve Kapıdağ Yarımadası bayram tatilinde doldu

Erdek ve Kapıdağ Yarımadası bayram tatilinde doldu

Erdek ve Kapıdağ Yarımadası Kurban Bayramı tatili süresince tatilci akınına uğradı.

Erdek ve Kapıdağ Yarımadası Kurban Bayramı tatili süresince tatilci akınına uğradı.
Kurban Bayramı tatilinde yüzde 100 doluluk oranına ulaşılan, Erdek ve kırsal mahalleler bayramın sona ermesiyle birlikte boşaldı. Kışın nüfusu 35 bin 500 olan ilçede 4 gün boyunca tatil yapan vatandaşlar, bayramın son günü dönüş için yola çıktılar.
Yaz aylarında denizi, güneşi ve kumu ile ilgi çeken Kapıdağ Yarımadası çevresinde bulunan konaklama tesislerinde 4 günlük Kurban Bayramı tatilinde yüzde 100 doluluk oranına ulaşılırken, Rezervasyon yaptırmadan ilçeye gelen bir çok tatilci konaklama yeri bulmakta zorluk yaşadı. 

Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen pansiyon işletmecilerinin evlerini geceliği 300-350 liradan pansiyona verdikleri öğrenildi.
Sahillerde bol bol güneşlenip serinlemek içinde denize giren tatilciler, Kapıdağ Yarımadası´nın eşsiz güzellikteki koylarını tekne turu ile gezerek, akşamları ise eğlence yerlerinde gönüllerince eğlenip tatilin tadını doyasıya çıkardılar.
Dün akşam saatlerinden itibaren dönüş için araçları ile yola çıkan tatilcilerin şehir içerisinde uzun araç kuyrukları oluşturdukları gözlendi.
Haber : Tuncay Ertan



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli