Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdek zeytin kooperatif yönetiminden Başkan Asa´ya ziyaret

Erdek zeytin kooperatif yönetiminden Başkan Asa´ya ziyaret

Marmarabirlik´e bağlı 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi´nin 17 Şubat´ta gerçekleştirilen

Marmarabirlik´e bağlı  162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi´nin 17 Şubat´ta gerçekleştirilen seçimli Olağan Genel Kurulu´nda 930 oy alarak tekrar göreve gelen Abdullah Şenol, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa´ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Şenol, ?Erdek Kooperatif ortakları adına Yönetim Kurulu Başkanımız Hidamet Asa´ya  yaptıkları başarılı çalışmalar ve bizlere seçim döneminde verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum? derken, Hidamet Asa,?Yapılan seçimin ardından  Erdek Kooperatifi ve Marmarabirlik  arasında daha iyi ve samimi ilişkilerin tesis edileceğine inanıyorum? dedi                                          

Marmarabirlik Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi´nin Seçimli Olağan Genel Kurulu´nda güven tazeleyen Başkan Abdullah Şenol, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa´ya teşekkür ziyarettin de bulundular. Ziyarette, Erdek Kooperatifinin ve üreticinin sorunları ve daha verimli ürün elde edilmesi konusunda atılacak adımlar konusunda fikir alış verişinde bulundu. Abdullah Şenol ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada,?Yeni seçilen arkadaşlarla birlikte Hidamet Başkanımızla görüştük. Gelecek adına çok faydalı bir ziyaret oldu. Böyle bir kurumun yöneticisi olmak hem bana hem de arkadaşlarıma büyük gurur veriyor. Erdek Kooperatif ortakları adına Hidamet Başkanımıza yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum? dedi.
Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa ise ?Abdullah Başkan ve ekibini bir kez daha kutluyorum. Erdek´te devrim niteliğinde bir seçim oldu. Tüm karalama kampanyalarına rağmen üreticimiz sandıkta gereken cevabı vermiş oldu. Kooperatif ve ortaklarımıza daha güzel hizmet anlamında 4 yıllık bir zaman kaybımız oldu. Önümüzdeki dört yıl içinde bu açığı kapatmayı hedefliyoruz. Bundan sonra Erdek Kooperatifimiz ile Birlik arasında iyi ilişkiler tesis edilecektir.Kazanan üreticimiz olacaktır? şeklinde konuştu.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli