Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek Ziraat Odası ilaç ve gübre satışına başladı

Erdek Ziraat Odası ilaç ve gübre satışına başladı

Erdek Ziraat Odası geçtiğimiz günlerde bünyesine kazandırdığı ziraat mühendisi Atıf Barlas nezaretinde zirai ilaç ve gübre satışlarına başladı.

Erdek Ziraat Odası geçtiğimiz günlerde bünyesine kazandırdığı ziraat mühendisi Atıf Barlas nezaretinde zirai ilaç ve gübre satışlarına başladı.
Geçtiğimiz yıl taşındığı geniş yeni hizmet binasında bir dizi düzenlemeye giden Erdek Ziraat Odası Başkanlığı, binanın giriş bölümüne yaptığı şık vitrin ve raflarda zirai ilaç ve gübre satışı işlemlerini gerçekleştiriyor.
Erdek Ziraat Odası Başkanı Haluk Özgör, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, oda olarak bu faaliyetlerde bulunmalarının sebebinin, ilçemizde denge unsuru olarak hem fiyatta hem kalitede hem de hizmette en iyisinin çiftçilerimize sunulmasını sağlamak olduğunu vurgularken, ?Erdek Ziraat Odası olarak sadece evrak işlemleri ve tarımsal yayım değil çiftçimiz lehine ticarette yapmaktır. Odamız hem kimyevi gübre hem de zirai ilaç sektöründe güçlü bayilikleri elinde tutmak suretiyle sektörde devamlı söz sahibi olmaya adaydır.

Bu sayede çiftçilerimizin ihtiyacı olan tarımsal girdileri hem kaliteli hem de piyasa değeri altında maliyetine yakın fiyatlarla ve de üstün hizmet anlayışı ile çiftçilerimizin kapısına kadar götürmektedir. Ziraat Odası olarak bu tür faaliyetlerde bulunmamızın nedeni ise ilçemizde denge unsuru olarak hem fiyatta hem kalitede hem de hizmette en iyisinin çiftçilerimize sunulmasını sağlamaktır." diye konuştu.
Hazırlayacakları zirai ilaç tanıtım katalog ve kitapçıklarıyla, üretici çiftçilerin kapısını çalacaklarını bildiren Başkan Özgör, "Yakın bir tarihte zirai ilaç tanıtım kitapçıkları hazırlayacağız. Bu tanıtım kataloglarıyla, üretici ortaklarımızın ayağına giderek, en kaliteli ilaçları en ucuz fiyata temin etmelerini sağlayacağız. Üretici çiftçilerimiz lehine kampanya satışları gerçekleştireceğiz." Dedi.
Erdek Ziraat Odası´nın halen Erdek merkez ve köy kırsal mahallelerde 6300, Marmara Adası´nda ise 1000 civarında üyesi bulunuyor.
Haber : Taygun Ertan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false