Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Erdek AK Parti Başbakanı karşılamaya hazırlanıyor

Erdek AK Parti Başbakanı karşılamaya hazırlanıyor

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın 3 Mart 2013 Pazar günü Bandırmada gerçekleştireceği miting öncesinde, Erdek olarak en iyi şekilde katılımda bulunmak üzere çalıştıklarını açıkladı.

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın 3 Mart 2013 Pazar günü Bandırma`da gerçekleştireceği miting öncesinde, Erdek olarak en iyi şekilde katılımda bulunmak üzere çalıştıklarını açıkladı.
Başbakan Erdoğan`ın bölgemize yapacağı ziyaret öncesi, Erdek ve bağlı beldeler ile tüm köylerin muhtarları tam katılımla AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay`ın başkanlığında, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ile birlikte koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.
Düzenlenen toplantıda, önümüzdeki hafta Pazar günü bölgemizi ziyaret edecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ı en iyi şekilde ağırlayabilmek için yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler verildi.
Toplantı ile ilgili basına yapılan yazılı açıklamada, köy muhtarlarının tamamının AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay`a ve yönetim kuruluna başlattığı çalışmalarda tam destek sözü verildiğine yer verildi.
Miting alanında Erdek ve Kapıdağ`ın sesini en iyi şekilde duyurmaya hazır olduklarını belirten AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, muhtarlara verecekleri tüm desteklerinden dolayı teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli