Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Erdek AK Parti heyetini taşıyan araç kaza yaptı

Erdek AK Parti heyetini taşıyan araç kaza yaptı

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya giden AK Parti Erdek heyetini taşıyan araç Bandırma'da kaza geçirdi.

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya giden AK Parti Erdek heyetini taşıyan araç Bandırma'da kaza geçirdi.  

Edinilen bilgiye göre; Erdek'ten Balıkesir'e gitmek üzere yola çıkan Cavit Özdemir yönetimindeki otomobil Bandırma'da önüne çıkan köpeğe çarpmamak için fren yaptı. Yapılan ani fren nedeniyle duran otomobile arkadan gelen bir TIR çarptı.  

Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunan AK Parti Erdek Kadın Kolları Başkanı Bahar Koşan, Seçim İşleri Başkanı Nevin Akıncı ve yardımcısı Gül Uslu ile sürücü Cavit Özdemir yaralandı.   

Kaza ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekibi tarafından yaralılar Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.   

Kazanın ardından hastaneye giderek yaralıların sağlık durumları ile ilgili bilgi alan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu yaptığı açıklamada "Bugün Balıkesir'de düzenlenen toplantıya katılmak üzere yola çıkan Erdek heyetimizin trafik kazasına karıştıklarını üzüntüyle öğrendim. Çok şükür araçta bulunan Kadın Kolları Başkanım Bahar Koşan, Seçim İşleri Başkanı Nevin Akıncı ve yardımcısı Gül Uslu ile araç sürücüsü Cavit Özdemir kazayı hafif yaralı olarak atlattılar. Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavileri sürüyor. Tüm yaralılarımıza şifa diliyor, ailelerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." diye konuştu.

Haber: Tuncay Ertan 

 



Anahtar Kelimeler: Erdek Parti heyetini taşıyan yaptı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı