Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Erdek AK Parti’de bayramlaşma töreni

Erdek AK Parti’de bayramlaşma töreni

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı tarafından bayramlaşma programı düzenlendi. 
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde parti binasında düzenlenen bayramlaşma törenine, AK Parti Erdek İlçe Kadın ve Gençlik Kolları, Erdek Belediye Meclisi’nin AK Parti’li üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile partililer katıldı. 
AK Parti İlçe Başkanı Musa Alioğlu, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, 2023 seçimlerine hazır olduklarını belirterek  "Bu bayramın tüm insanlara, tüm ezilen zülüm gören insanlara bayram tadında bayramlar yaşamasını nasip etsin. Allah bu birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın" dedi.                               
AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı’ndaki bayramlaşma programı sona erdikten sonra AK Parti İlçe Başkanı Musa Alioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Erdek İlçe Kadın ve Gençlik Kolları ile Erdek Belediye Meclisi’nin AK Parti’li üyeleri ile birlikte MHP Erdek İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. 
MHP Erdek İlçe Teşkilatı’nda İlçe Başkanı Fatih Bağcı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlanan AK Parti heyeti, ziyaret ettikleri MHP’lilerin bayramlarını kutladı. 
AK Parti heyetinin bayramlaşma ziyareti Büyük Birlik Partisi (BBP) Erdek İlçe Başkanlığı ile devam etti. 
BBP Erdek İlçe Teşkilatında, İlçe Başkanı Ali Öksüz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan AK Parti’liler, ziyaret ettikleri BBP’lilerle bayramlaşarak bayramlarını tebrik ettiler. 
Haber: Tuncay Ertan 

 



Anahtar Kelimeler: Erdek Parti’ bayramlaşma töreni
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı