Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Erdek AK Partiden "Kitap Kumbarası" kampanyası

Erdek AK Partiden

AK Parti tarafından 81 ilde Kitap Kumbarası” adı altında 3 hafta sürecek kampanya başlatıldı.

AK Parti tarafından 81 ilde “Kitap Kumbarası” adı altında 3 hafta sürecek kampanya başlatıldı.
AK Parti Genel Merkezi tarafından başlatılan "Kitap Kumbarası" kampanyası hakkında gazetemize bilgi veren AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, Kitap Kumbarası adı altında düzenlenen kampanyaya kitap bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarımızın kitaplarını AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı’na bırakabileceklerini söyledi.
AK Parti İl Sosyal İşler Başkanlığı tarafından yürütülecek kampanya kapsamında Erdek merkez ve bağlı tüm mahallelerde toplanacak kitapların, ülke genelinde kitap ihtiyacı olan okulların kütüphanelerine bağışla nacağını ifade eden AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, “AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı olarak bu kampanyaya destek olmak ve çocuklarımıza sahip çıkmak adına bizlerde ilçe genelinde kitap bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarımıza ulaşıp bu hizmete ortak olacağız.” dedi. 

Toplum olarak çok fazla kitap okumayı sevmediğimize dikkat çeken Sever, “Bizlere pek çok kapının anahtarını sunacak olan kitap okuma alışkanlığı gençlere küçük yaşlarda kazandırmalıyız. Özellikle aileler çocuklarını kitap ile küçük yaşlarda tanıştırmalı, kendileri de kitap okuyarak çocuklarına örnek olmalıdır. Her gün yeme, içme, hava ve suya ne kadar ihtiyacımız varsa, bilgi ve öğrenmeye de o kadar ihtiyacımız vardır. Bilgi çağında yaşıyoruz. Başarının en önemli kaynağı bilgidir. Bilgi, güçtür. AK Parti olarak gençlerimize çok önem veriyoruz, çünkü geleceğimizin onlar olduğunun bilincindeyiz. Onların geleceğe donanımlı bireyler olarak hazırlanabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Bizler de çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkmak dolayısıyla geleceğimize yatırım yapmak için bu kampanyaya destek oluyoruz. Düzenlenen kampanyaya kitap bağışında bulunmak isteyen tüm vatandaşlarımız kitaplarını AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı’na getirebilirler. Kampanyamız 15 Nisan 2015 tarihinde sona erecektir. Kampanyada toplanan kitaplar daha sonra ülke genelinde kitap ihtiyacı olan okulların kütüphanelerine bağışlanacaktır.” diyerek sözlerine ekledi. Haber : Tuncay Ertan



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli