Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Erdek AK Parti’den miting teşekkürü

Erdek AK Parti’den miting teşekkürü

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 8 Ekim Cumartesi Balıkesir’e gerçekleştirdiği ziyarete ilişkin teşekkür etti.

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 8 Ekim Cumartesi günü Balıkesir Kuva-yi Milliye Meydanı’nda gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katılım gösteren Erdek halkı ile ilçeye bağlı kırsal mahalle sakinlerine teşekkür etti. 

AK Parti İlçe Başkanı Alioğlu, vatandaşların 20 yıldır olduğu gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı miting günü de bağrına bastığını ve tarihi bir gün yaşadıklarını belirterek şu açıklamalarda bulundu: “Balıkesir, 8 Ekim Cumartesi günü dünya lideri, mazlumların umudu, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı heyecan ve coşku içerisinde bağrına basarak en iyi bir şekilde ağırlamıştır. Bir hafta gibi kısa bir süre içinde Balıkesir İl Teşkilatımızın öncülüğünde tüm hazırlıklarımızı tamamlayarak bu sevgi selini oluşturmamız, hemşerilerimizin Cumhurbaşkanımıza olan güveninin ve sevgisinin en net göstergesidir. Erdek’ten 40 otobüs ve minibüs, sayısı belli olmayan özel araç ile yaklaşık 2000’e yakın vatandaşımız mitingimize katılım sağlamıştır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk günkü aşkla, heyecanla ve büyük bir coşkuyla karşılayan, ilçemizin en uzak kırsal mahallelerinden toplu açılış törenine katılan başta teşkilat mensuplarımız olmak üzere sivil toplum kuruluşlarımıza, basın mensuplarımıza ve tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Yeni yatırım müjdeleri için de Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Bizim siyasetimiz eser, icraat ve hizmet siyasetidir anlayışı Balıkesir’de bir kez daha gerçekleşmiştir. Toplu açılış törenine katılım, yaşanan coşku ve heyecan, hemşerilerimizin Cumhurbaşkanımıza duyduğu saygıyı ve teveccühü bir kez daha açıkça göstermiştir.” 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında düzenlenen Genişletilmiş AK Parti İl Divan Kurulu Toplantısı’nda ilçemizi ilgilendiren ve ele alınan konular hakkında da bilgi veren İlçe Başkanı Alioğlu, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a toplantıda Erdek'in sorunlarını aktardığını, önümüzdeki günlerde ilçemizde yapılacak hizmetlerin açıklanacağını dile getirirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilçemize çok farklı bir pencereden bakmasının sevindirici olduğunu kaydetti. Haber: Tuncay Ertan 



Anahtar Kelimeler: Erdek Parti’ miting teşekkürü
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı