Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Erdek AK Partiden yeni Tarım Müdürüne ziyaret

Erdek AK Partiden yeni Tarım Müdürüne ziyaret

Erdek Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü M. Murat Yazar'ın yerine atanan Dilek Işıktaş'ı, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, yönetim kurulu üyeleri, Erdek Belediye Meclisinin AK Partili Üyesi Ceyhun Mırız ve Erdek Ziraat Odası Başkan Vekili Olcay

Erdek Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü M. Murat Yazar’ın yerine atanan Dilek Işıktaş’ı, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, yönetim kurulu üyeleri, Erdek Belediye Meclisinin AK Partili Üyesi Ceyhun Mırız ve Erdek Ziraat Odası Başkan Vekili Olcay Uzun, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde ziyaret edip yeni görevinde başarılar diledi. 

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ziyaret kapsamında yaptığı konuşmasında “Manyas Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü görevini yürütürken, ilçemize atanan yeni Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Dilek Işıktaş’ın ilçede başarılı çalışmalara imza atağına inandıklarını söyledi.
Erdek, Kapıdağ Yarımadası ve Paşalimanı Adasında yapılması planlanan tarımsal ve hayvansal projelerin görüşüldüğü ziyarette, gıda sağlığı konusunda bilgi alışverişinde bulunulurken, Erdek Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü bünyesine 1 tane Mobil Toprak Analiz İstasyonu kazandırılması gündeme geldi.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Sever, ilçede tarım ve zeytincilikle uğraşan çiftçiye katkı sağlamak üzere Erdek Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne Mobil Toprak Analiz İstasyonunun kazandırılması için ellerinden gelen gayreti gösterecekleri belirterek, Paşalimanı Adasında mevcut mera alanının bir bölümünde düşünülen ağaçlandırma çalışmalarına destek verebileceklerini ifade etti.
Erdek Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Dilek Işıktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yeni görevimde beni yalnız bırakmayarak başarı dilediğiniz için teşekkür ediyorum. İnşallah görevim daha hayırlı olur” diye konuştu.
İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgi veren Işıktaş, Kapıdağ Yarımadasının önemli geçim kaynaklarının başında gelen zeytin ürünü ve diğer ürünler için müdürlük olarak üzerlerine düşen görevleri yapmaya devam edeceklerini açıkladı. Ziyaret, başarı ve iyi dilek temennileri ile sona erdi.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever’in, Erdek Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Dilek Işıktaş’a yaptığı ziyarete, parti yönetiminden AK Parti İlçe Sekreteri İbrahim Kutaş, AK Parti İlçe Ekonomi İşler Başkanı Recep Özütürk, AK Parti İlçe Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Saçıl, Erdek Belediye Meclisinin AK Partili üyesi Ceyhun Mırız, Erdek Ziraat Odası Başkan Vekili Olcay Uzun katıldı.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli