Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Erdek Ali Şeni Bağrına Bastı

Erdek Ali Şeni Bağrına Bastı

Erdek, Karacabey, Susurluk ve Manyas Fenerbahçeliler Derneklerinin ortaklaşa organize ettiği programda, Fenerbahçenin Efsane Başkanı Ali Şen ilçede misafir edildi.

Erdek, Karacabey, Susurluk ve Manyas Fenerbahçeliler Derneklerinin ortaklaşa organize ettiği programda, Fenerbahçe`nin `Efsane Başkanı` Ali Şen ilçede misafir edildi.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdek Garnizon Komutanı Dr. Dz. Kd. Albay İskender Tunaboylu, Karacabey Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hakan Vapur, Erdek Başkanı Emin Can, dernek üyeleri Recep Saldız, Hayrettin Dinçer, Necati Gezgin, Şaban Ören, Arda Gürer, Hasan Duman`ın da katıldıkları Erdek Rıhtım Restaurant`taki `Onur` yemeği coşkulu geçti.
Şen`in onuruna havai fişek atıldı
Gecede konuşma yapan Ali Şen, Fenerbahçe`li olmanın ayrı bir duygu olduğunu, bu sevginin ölçüsünü ise hiç kimsenin tahmin edemediği kadar büyük olduğunu söyledi. 
Askerlik döneminde 1960 yılında Erdek`te de geçici olarak görev yaptığını konuklarıyla paylaşan Şen, okul ve askerlik anılarının unutulmadığını da belirtti.
Ali Şen, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Din ve kulüp sevgisinin zor anlaşılır olmasına rağmen Fenerbahçe sevgisinin tarifini yapmak zordur. Fenerbahçe`de kardeşlik ve dostluk sevgisi çok önemlidir. 1959`da Balıkesir`de askerlik görevimi yaparken Erdek`e 1960 yılında rahmetli Cumhurbaşkanı Celal Bayar`ın Zeytinliadaya gelişini hatırlıyorum. O yıldan sonra bakın yıl 2013 olmuş tekrar Erdek`teyim. Aranızda olmaktan da çok mutluyum".
Konuşmalardan sonra Karacabey ve Erdek Fenerbahçeliler Derneği Başkanları, Garnizon Komutanı ve Erdek Belediye Başkanı tarafından verilen armağanları kabul eden Ali Şen, özel yatıyla Erdek`ten ayrıldı.      Sayim Alkazak


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli