Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Erdek Anadolu Lisesi LYSde Türkiye 16. sı oldu

Erdek Anadolu Lisesi LYSde Türkiye 16. sı oldu

Erdek Anadolu Lisesi LYS sınavında Edebiyat Bölümünde Türkiye 16. sı oldu.

Erdek Anadolu Lisesi LYS sınavında Edebiyat Bölümünde Türkiye 16. sı oldu.
Anadolu Lisesi`nin bu başarısı Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız tarafından kutlandı.
Bu yıl yapılan LYS sınavında Erdek Anadolu Lisesi Edebiyat bölümünde Türkiye 16.sı oldu. Lisesin kazandığı bu başarısından dolayı İlçe Kaymakamı Kaygısız, okulun Edebiyat Öğretmenlerine başarı belgesi vererek onurlandırıldı.
Okulda düzenlenen ödül verme töreninde konuşan Erdek Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Eroğlu, "Bu yıl yapılan LYS sınavında okulumuz Edebiyat bölümünde Türkiye 16. sı olmuştur. Bu Erdek için büyük bir başarı olduğu için sayın Kaymakamımız bizlere başarı belgesi vermeyi layık buldu.34,84 net ortalama ile Edebiyat bölümünde Türkiye 16.sı olmayı başaran okulumuzun, Edebiyat öğretmenleri Arzu Koçer ve Şeyda Korbek`e göstermiş oldukları başarıdan dolayı  teşekkürlerimi iletiyorum. İnanıyorum ki gelecek yıllarda daha da başarımızın artacaktır" şeklinde konuştu.
Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız`da, okulun bu yıl LYS sınavında aldığı başarının devamını dileyip, öğretmenleri kutladı.
Daha sonra Kaymakam Kaygısız ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, başarı belgelerini öğretmenlere vererek göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik etti. Başarı Belgesi Edebiyat Öğretmeni Arzu Koçer`in rahatsızlığı nedeni ile okulda bulunmadığı için aynı okulda görev yapan Matematik Öğretmeni eşi Serkan Koçer`e verildi.
Kısa bir sohbet den sonra, Kaymakam İsmail Kaygısız ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan okuldan ayrıldı.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli