Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erdek Anadolu Lisesinden mezuniyet töreni

Erdek Anadolu Lisesinden mezuniyet töreni

Erdek Anadolu Lisesinin mezuniyet töreni Erdek Öğretmenevi Konferans salonunda yapıldı.

Erdek Anadolu Lisesi`nin mezuniyet töreni Erdek Öğretmenevi Konferans salonunda yapıldı.
Hafta içi, Çarşamba günü düzenlenen törene, okul müdürü, öğretmenleri, çevre ilçelerdeki okul ve dershane müdürleri, lisenin eski mezunları ile öğrenci velileri katıldı.
Okul Müdürü Mehmet Eroğlu, 4 yıl boyunca bir arada olan öğrencilerin, bugün tatlı anıların ve birlikteliğin bittiği gün olduğunu hatırlattı.
Tebeşir tozu, kara tahta kokusu bitiyor şeklinde konuşmasını sürdüren Eroğlu devamında şöyle konuştu: "Tahta sıralar bitiyor ama en önemlisi 4 yıl boyunca kurmuş olduğunuz birliktelik bugün bitiyor. Ama, yepyeni bir hayat sizleri bekliyor. Hepiniz başarılı birer birey olacağına inanıyor ve sizlerin bugünlere gelmesini sağlayan başta anneleriniz, babalırınız olmak üzere tüm öğretmenlerinize yürekten teşekkür ediyorum" dedi.
Eroğlu`nun konuşmasından sonra, Anadolu Lisesi dans gurubu öğrencileri bir gösteri sundu. Öğrencilerin gösterisi izleyenlerden büyük alkış aldı.
Tören, takdir belgesini hak eden öğrencilere belgelerinin verilmesi, mezun öğrencilerin keplerini havaya atmasıyla son buldu.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli