Bugün, 6 Haziran 2024 Perşembe

ERDEK ATLETİK NYZ SPOR KULÜBÜ SPORCULARI BİLDİĞİNİZ GİBİ

ERDEK ATLETİK NYZ SPOR KULÜBÜ SPORCULARI BİLDİĞİNİZ GİBİ

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan Turkcell 16 Yaş Altı (U16) ve 18 Yaş Altı (U18) Türkiye Şampiyonası için,

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan Turkcell 16 Yaş Altı (U16) ve 18 Yaş Altı (U18) Türkiye Şampiyonası için bölgesel seçme yarışmaları 10-11 Mayıs 2024 tarihlerinde  Antalya, Kayseri, Diyarbakır ve Bursa olmak üzere 4 farklı bölgede yapıldı. Büyük mücadelelerin sergilendiği yarışmalarda sporcular en iyi derecelerini yapıp bölgelerinden çıkmak için çabaladılar. Böylelikle 1-2 Temmuz 2024 tarihlerinde İzmir’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası öncesinde kendi performanslarını da görme fırsatı bulmuş oldular.
Bu yarışmalarda Balıkesir ili, Antalya Bölgesinde yarışmalara katıldı. Buna bağlı olarak da Balıkesir’i temsilen “Erdek Atletik NYZ Spor Kulübü” sporcuları da Antalya’da yapılan Bölgesel Şampiyonaya katıldılar. Şampiyonaya Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Atletizm Milli Takım Antrenörü Sayın Niyazi GÜLHAN ile giden sporcular güzel dereceler yapıp, kürsüdeki yerlerini alıp madalya kazanmayı başardılar ve 1-2 Temmuz 2024 tarihinde İzmir’de yapılacak olan U-16 ve U-18 Türkiye Şampiyonası finallerine katılım haklarını da elde etmiş oldular.
Erdek Atletik NYZ Spor Kulübü Başkanlığını ve sporcuların antrenörlüğünü yapan Sayın Niyazi GÜLHAN; uzun yıllardan beri süregelen çalışmalarımız her sene, her dönemde, her kategorideki sporcularımızla meyvelerini veriyor. Başarımızın en büyük nedeni sürekli, aralıksız, sistemli, planlı ve büyük bir özveriyle çalışmaktır. Çalışmalarımızı yaparken kaygılandığımız zamanlar da oluyor. Tabi ki kaygılarımız olacak. Olmazsa olmaz. Kaygı olmazsa başarı olmaz. Burada önemli olan kaygılarımızın şiddeti, seviyesi. Biz kaygılanarak düşünürüz. Ve düşüncelerimizin ortaya çıkardığı çalışmaya yönelik metotları, teknikleri, programları antrenmanlarda uygulamaya çalışırız. Tabi ki Erdek’teki çocuklar için yapılabilecek çok şey var. Geleceğimiz olan bu çocuklar için neler yapılabilir diye konuşulabilir, düşünülebilir. Ama burada da önemli olan şudur; bu konuştuklarımızı ve düşündüklerimizi ne kadar uygulamaya koyuyoruz. Bizim kulübümüzün en büyük hedefi çocuklarımızı geleceğe hazırlarken onları bedenen, ruhen ve zihnen güçlü bireyler olarak topluma kazandırmaktır. Bunun için çocukların faydasına olan her şeyi konuşmakla düşünmekle yetinmeyip mutlaka uygulamaya koyuyoruz. Zaten Erdek’te geçmişten bugüne bu konular üzerinde objektif bir inceleme yapılsa, kulübümüzün Erdek’teki spor kültürünü getirmiş olduğu boyutu, Erdek’in ulusal anlamda tanıtımı noktasında sportif olarak üstlendiği rolü herkes çok net  görecektir.  
Amacımız her zaman çocuklara güzel bir gelecek hazırlamaktır. Bu konuda çocuklarımıza destek olan faydalı olan herkes kıymetlidir. Bu yarışma dahil olmak üzere kulübümüze her zaman destek olan “Bandırma Kültür ve Eğitim Vakfı”na da ayrıca teşekkür ediyorum. Bölgedeki çocukların özellikle eğitim ve sosyal alanda gelişimleri konusunda sürekli aktif durumdalar.



  • Perşembe 32.3 ° / 17.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 29.7 ° / 16.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 29.7 ° / 15.7 ° Güneşli