Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Erdek Balıkçılar Derneği Kongreye gitti

Erdek Balıkçılar Derneği Kongreye gitti

Erdek Balıkçılar Derneği olağan kongresi yapıldı.

Erdek Balıkçılar Derneği olağan kongresi yapıldı.
Erdek Balıkçılar Derneği`nin limanda bulunan dernek binasında (Balıkçılar Lokali) yapılan kongre de tek listeyle seçime giren başarılı başkanı Ali Demiray ve ekibi tekrar yönetime seçildi.
Derneğe kayıtlı 58 üyenin oylarının tamamını alan Ali Demiray, Erdek Balıkçılar Derneği`nin 3. dönem başkanı oldu.
Ali Demiray`ın üçüncü dönem başkanlığa seçildiği Erdek Balıkçılar Derneği`nin yönetim kuruluna ise; Berkant Güç, Yalçın Kaymakçı, Burhan Kocabıyık ve Ahmet Lap seçildi.
Erdek Balıkçılar Derneği Başkanı Ali Demiray, kongre sonrası sıcağı sıcağına yaptığı ilk açıklamada, göreve geldiği Ocak 2009`dan bu yana Erdek Balıkçılar Derneği`nin kapalı bir mekanda, lokaliyle birlikte hizmet vermeye devam etmesinin, yönetim olarak işlerini iyi yaptığının bir göstergesi olarak görülmesini istedi.
Erdek Balıkçılar Derneği`ne en büyük desteği Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın verdiğinin altını çizen Demiray, Erdek Kaymakamlığı, Erdek Belediye Başkanlığı ve Erdek Balıkçılar Derneği üçgeninin birlikteliğiyle üretilen yapay resif projesinin meyvalarını verdiğini görmekten de çok mutlu olduklarını kaydetti.
Demiray, kongrede ilk başkan seçildiği günlerde, Erdek`te böyle bir dernekte varmış dedirtmek için yola çıktıklarını hatırlatıp, artık tüm ilçe halkı Erdek`te Balıkçılar Derneği`nin hizmet verdiğini biliyor diyerek sözlerini tamamladı.  
Haber : Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli