Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek Belediye Başkanı Karışık’tan açıklama

Erdek Belediye Başkanı Karışık’tan açıklama

“Balıkesir’in en başarılı başkanları arasındayım”

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, “Partimizin kurultayında halkın değişim isteği karşılığını buldu, Özgür Özel genel başkan seçildi” dedi.

28 aydan beri belediye başkanlığı görevini yürüttüğünü belirten Karışık, yeniden belediye başkan aday adayı olduğu vurgulayarak şunları söyledi:

“Balıkesir Büyükşehir’in yaptığı anketlerde ildeki en başarılı belediye başkanları arasında yer alıyorum. Önemli olan Erdekli vatandaşlarımızın memnuniyet ve takdirleridir. 28 aylık bu süreç içinde Erdek Belediyesi’nin önceki dönemde gelen borçlarının yüzde 65’ini ödedim. Önümüzdeki 5 yıl içinde diğer borçları da ödeyeceğiz. Belediye personelimizin maaş alacakları kalmadı. Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) kapsamında olup, emekliye ayrılan 13 personelimizin de kıdem tazminatları da ödendi. Görev sürem içinde asla isteyerek yanlış iş yapmadım. Kimseye avanta vermedim. Başkanlık koltuğundan bir beklentim yok. Çünkü bu koltuk kişilerin değil, halkındır. Eğer yeniden göreve seçilirsem, bu gerçeğin ışığında tek amacım Erdek’e hizmettir.”

Eski hamamın bulunduğu yerde çok amaçlı olarak hayırsever bir vatandaş tarafından belediyeye anahtar teslimi yapılacak tesis için protokolün imzalandığını belirten Karışık, “Önümüzdeki günlerde temeli atılacak tesis, 5-6 ay içinde tamamlanacaktır. Bu tesiste sıhhi banyo, fitnes salonu ve kütüphane de yer alacaktır” diye konuştu.

Haber: Tuncay Ertan



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı