Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Erdek Belediye meclisi toplandı

Erdek Belediye meclisi toplandı

Erdek Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısı Belediye Başkanı Burhan Karışık başkanlığında yapıldı.

Toplantıya CHP grubundan Nimet Kalafat, AK Parti grubundan ise Huri Güven katılmadı. 
Toplantıda 9 gündem, 1 ek gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.               
İşte! Toplantıda görüşülen ve karara bağlanan konular: 
1. Gündem Maddesi: İlçemiz Ocaklar Mahallesi, 1/5.000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarının plangml veri yapısına uygun şekilde güncellenmesi oy birliği ile kabul edildi. 
2. Gündem Maddesi: İlçemiz Karşıyaka ve Tatlısu mahalleleri 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarının plangml veri yapısına uygun şekilde güncellenmesi oy birliği ile kabul edildi. 
3. Gündem Maddesi: Erdek merkez ve Kastri mevkii 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarının plangml veri yapısına uygun şekilde güncellenmesi komisyondan geldiği gibi oy birliği ile kabul edildi. 
4. Gündem Maddesi: Erdek Alaattin Mahallesi 852 ada, 1 parsel imar planı değişikliği komisyondan geldiği şekliyle oy birliğiyle kabul edildi. 
5. Gündem Maddesi: İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ihdası oy birliği ile plan bütçe komisyonuna havale edildi.  
6. Gündem Maddesi: Enerji Yönetim Birimi Yönergesi komisyondan geldiği şekliyle oy birliği ile kabul edildi.  
7. Gündem Maddesi: 2022 mali yılı gelir ve gider kesin hesapları işlemleri kabul edildi. Buna göre Erdek Belediyesi 2022 toplam gider bütçesi 97.392.509,21 TL, gelir bütçesi ise 97.098.440,54 TL olarak gerçekleşmiş ve yıl kapatıldı.  
8. Gündem Maddesi: Baz istasyonu alanı için yetki verilmesi konusu görüşüldü. İlçemiz palata çeşmesi yanında bulunan alana baz istasyonu kurulması oy birliği ile kabul edildi.  
9. Gündem Maddesi: Norm kadro düzenlemesinde Erdek Belediyesi Norm Kadrosunda bulman Teknik Hizmetler Smifi S Dereceli 5 adet Tekniker kadrosunun iptal edilerek Teknik Himmeler Simtfil Dereceli S adet Tekniker kadrosunun ihdas edilmesi ve Teknik Hizmetler Smifi 5 derecelik 2 adet Mühends kadrosunun iptal edilerek Teknik Hizmetler Smifi 1 derecelik 2 adet Mühendis kadrosunun ihdas edilmesi oy birliği kabul edildi.  
Ek gündem maddesinde; Ülkemizde meydana gelen deprem felaketinde etkilenerek ilçemize gelen çocuk ve kadınların istek ve taleplerinin belirlenmesi konusu oy birliği ile Kadın ve Aile Komisyonu’na gönderildi.  
Haziran ayı meclis toplantısının 7 Haziran 2023 Çarşamba günü saat 16.00'da yapılması kararlaştırılarak toplantı sona erdi. 
Haber: Tuncay Ertan
 



Anahtar Kelimeler: Erdek Belediye meclisi toplandı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı