Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek Belediye Meclisinde bütçe maratonu

Erdek Belediye Meclisinde bütçe maratonu

2023 yılı tahmini bütçe belirlendi

Erdek Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısının ikinci birleşiminde, 2023 yılı bütçesi 180 milyon lira olarak onaylandı. Oy birliği ile belirlenen bütçenin Erdek'e hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Burhan Karışık, “Erdek için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

Toplantı da Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan gelen hazırlık bütçesi gelir-gider olmak üzere kalem kalem görüşerek, karara bağladı. 

Buna göre Erdek Belediyesi 2023 yılı mali bütçesi 180 milyon gider, 5 milyonu borçlanma yolu ile elde edilmek üzere 180 milyon gelir olarak oy birliği ile kabul edildi. 

Toplantıya millet ittifakı tam kadro katılırken, cumhur ittifakından Çisem Tanrıöver ve Mehmet Ali Yağcı mazeretleri nedeniyle katılmadılar. 

Gündem maddelerinin oylanmasının ardından konuşan Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, “Belediyemizin 2023 yılı bütçemiz ilçemize hayırlı olsun. Erdek'in büyümesi ve gelişmesi için ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. İnşallah 2023 yılında da daha fazla çalışarak vatandaşlarımıza ve ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bütçe çalışmalarında emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hayırlı olsun" şeklinde konuştu. 

Haber: Tuncay Ertan



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı