Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Erdek Belediyesi’nin iftarına yoğun katılım

Erdek Belediyesi’nin iftarına yoğun katılım

Erdek Belediyesi Cumhuriyet Meydanında iftar yemeği verdi.

Cumartesi akşamı Cumhuriyet Meydanında düzenlenen iftar yemeğine yoğun  katılım yaşandı. Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, iftar sofrasına katılan misafirlerin masalarını tek tek gezerek, yakından ilgilendi. İftar yemeği öncesi kuranı kerim tilaveti okundu.  
Belediye Başkanı Burhan karışık, iftar yemeği programında yaptığı konuşmasına, “Erdek  Belediyesi olarak düzenlemiş olduğumuz iftar programına hoş geldiniz, sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyor, bu iftar programında bir araya gelmekten büyük bir memnuniyet duyuyorum.” diyerek başladı. 
İnsanlar arasında yardımlaşma ve gönül birliğinin buluştuğu, manevi duygularımızın güçlendiği, kardeşlik ve sevgi bağlarının bir araya geldiği ramazan ayını, sahip olduğumuz nimetlere şükretmeyi ve bu nimetlere sahip olmayanları da kendimizden önce düşünmemiz gerektiğini bizlere öğreten ay olduğunun altını çizen Başkan Karışık,  “Ramazan ayı; sevgidir, saygıdır, ihtiyacı olanı hatırlamak ve paylaşmaktır. Birbirimize karşı saygılı ve hoşgörülü olarak, tebessüm etmeyi unutmadan hareket edersek bu kutsal ay amacına ulaşmış olacaktır. Hiçbir zaman unutmayalım ki birlik ve beraberlik içinde olursak üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun kalmayacaktır.” dedi. 
İki gün sonra Kadir Gecesi’nin idrak edileceğini konuklarıyla paylaşan Başkan Karışık “Şimdiden kadir geceniz mübarek olsun, tuttuğunuz oruçların, yaptığınız ve yapacağınız tüm ibadetlerin cenabı hak katında kabul olmasını diliyorum. Sizlerle beraber bu iftar yemeğinde buluşmanın mutluluğunu tekrardan belirterek, katılımlarınızdan dolayı siz değerli misafirlerimize, bu programda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor, hayırlı ramazanlar diliyorum.” diyerek sözlerine ekledi.  
Belediyenin düzenlemiş olduğu iftar programına CHP Balıkesir Milletvekilleri Ahmet Akın, Ensar Aytekin ve milletvekili adayları ile vatandaşlar katıldı.  
Haber: Tuncay Ertan



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı