Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Erdek DEVA Partisi pazaryerinde

Erdek DEVA Partisi pazaryerinde

Ali Babacan’ın liderliğindeki Demokrasi ve Atılım Partisi’nin (DEVA) düzenlemiş olduğu “devapazarda” etkinliği kapsamında DEVA Partisi Erdek İlçe Teşkilatı mensupları...

Ali Babacan’ın liderliğindeki Demokrasi ve Atılım Partisi’nin (DEVA) düzenlemiş olduğu “devapazarda” etkinliği kapsamında DEVA Partisi Erdek İlçe Teşkilatı mensuplara, ilçemizde Pazartesi günü kurulan pazaryerine giderek vatandaşlarla bir araya geldi.  
Erdek’te de gerçekleştirilen etkinlik kapsamında Pazartesi Pazaryeri gezildi. 
DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, ziyaret esnasında yaptığı konuşmalarında sebze ve meyve fiyatlarının yüksekliğinden hem pazarcı esnafının hem de vatandaşın şikayetçi olduğunu, mevcut iktidarın, bir çok alandaki yanlış adımlarıyla, halkın alım gücünün kalmadığını açıkladı. 
Ali Babacan’ın liderliğindeki Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) iktidarında üreticinin de, satıcının da tüketicinin de korunacağı sözünü veren DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, her geçen gün giderek büyüyen yoksullukla mücadele ve mutlak asgari geçim standardı için DEVA Partisi tarafından hazırlanan eylem planını vatandaşlara anlattı. 
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdek Partisi pazaryerinde
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı