Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdek, Düşler Parkını bekliyor

Erdek, Düşler Parkını bekliyor

Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, ilçeye kazandırmak istediği hizmetlerden birinin de, Düşler Parkı olduğunu açıkladı.

Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, ilçeye kazandırmak istediği hizmetlerden birinin de, "Düşler Parkı" olduğunu açıkladı.
Alaattin Mahallesi`ndeki yaklaşık altı dönümlük yeşil alanda yapmayı plânladığı "Düşler Parkı"nın altında bir düğün salonu, anfitiyatr, oturma yerleri, havuz ve basketbol alanı bulunacağını, bu yatırımın yaklaşık 1 milyon lirayı bulacağını vurgulayan Aysan, şunları söyledi:
"Belediye Meclisi`nde çoğunluğu elinde bulunduran CHP`liler, eğer belediye bütçemizi kısıtlamasalardı, `Düşler Parkı`nı da ilçemize kazandırmak için hemen kolları sıvayacaktık. Bu bölge, her çeşit konserin düzenlenebileceği, ilçemizde yaşayanların nefes alabilecekleri, Erdek`in prestij alanlarının başlarında yer alacaktı. Ancak, yine de olanaklarımızı zorlayarak, Erdeklileri, `Düşler Parkı` ile buluşturmaya çalışacağım."
Erdek`te, Çuğra mevkiindeki ikinci konutların ara yolları dahil yapmadıkları yol kalmadığına dikkati çeken Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, şöyle konuştu:
"İlçemizde şu anda toprak hiçbir yol kalmadı. Üstelik bu yolların yapımını, bizden önceki belediye yönetiminin harcadığı paranın üçte birini harcayarak gerçekleştirdik. Sanayi Bölgemizin yollarını da 1 milyon 500 bin liralık bir harcamayla parke döşeyip, bölgeyi toz ve çamurdan kurtardık. Yalnız merkeze değil, ilçemizin her mahallesine eşit şekilde hizmet götürmeye özen gösterdik. Birçok mahallemize yeşil alanlar kazandırırken, dağdan getirdiğimiz çimleri kullanarak, belediye bütçesine en küçük bir yük getirmedik. İlçemizdeki dört dere yatağını ıslah ederek, su baskınlarının önüne geçtik. Birçok mahallemize otoparklar kazandırdık."
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı