Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Erdek, EMİTT Fuarında umduğunu buldu

Erdek, EMİTT Fuarında umduğunu buldu

Erdek Belediyesi, ilçenin tanıtımı amacıyla 2010 EMİTT Turizm ve Seyahat Fuarında tanıtım standı açtı. Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdeki tanıtmayı amaçlayan tüm etkinliklere katılmayı sürdüreceğiz dedi.

Erdek Belediyesi, ilçenin tanıtımı amacıyla 2010 EMİTT Turizm ve Seyahat Fuarı`nda tanıtım standı açtı.
Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, "Erdek`i tanıtmayı amaçlayan tüm etkinliklere katılmayı sürdüreceğiz" dedi.
İstanbul Beylikdüzü`ndeki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi`nde, 11-14 Şubat 2010 tarihleri arasında düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMİTT 2010`a, üç yıl aradan sonra katılan Erdek Belediyesi, fuara son dakikada katılmasına karşın yinede ilçemizin tanıtımını en iyi şekilde gerçekleştirdi.
Erdek Turizm ve Tanıtma Vakfı`nın da katkıda bulunduğu ilçemiz tanıtım standına, fuarın üçüncü gününde Marmarabirlik Erdek heyeti ile Yeni Erdek Gazetesi de ziyarette bulunarak, görevlilere başarılar diledi.

Aysan da, fuarda
Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, yoğun Ankara programının ardından, İstanbul`a geçti. İstanbul`da, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMİTT`te, Erdek Gönen ve Bandırma Ticaret Odaları ve Erdek Belediyesi ile Erdek Turizm Tanıtma Vakfı`nın, Marmarabirlik`in katkılarıyla açtığı standları ziyaret eden Aysan, standlara seyahat acentelerinin gösterdiği ilgiden memnun kaldı.
Aysan, standlarla ilgili şu değerlendirmede bulundu:
 "Değerli sivil toplum temsilcilerimiz EMİTT`te, Erdek`i başarıyla temsil ederken, bu standa büyük bir özenle hazırlandıkları nı göstermişlerdir. Bu fuarın, ilçemiz turizmine büyük katkılar sağlayacağı inancı içinde  başta Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Refi Taviloğlu`na, Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi yöneticilerine, Erdek Turizm ve Tanıtma Vakfı yöneticilerine teşekkürü bir borç biliyorum" dedi.
Fuarda, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile bir süre görüşen Aysan, bakana, ilçemiz kültür sarayı binasının yapımı için gösterdiği ilgi ve desteğe teşekkür etti.
İlçemiz Kaymakamı İsmail Kaygısız`ın da katıldığı fuarda, çevre ilçelerin kaymakamları ve Balıkesir İl Kültür Turizm Müdürü Mustafa Çaltı ile sohbet eden Aysan, Erdek turizmi için birlikte, başarılı işlere imza atacaklarına inandığını vurguladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli