Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Erdek Esnaf Odası yeni yönetimine ziyaretçi akını

Erdek Esnaf Odası yeni yönetimine ziyaretçi akını

Son yılların en çok adaylı kongresinin yaşandığı Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda, yeni yönetimi kutlamak üzere ziyaretçi akını yaşanıyor.

Son yılların en çok adaylı kongresinin yaşandığı Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda, yeni yönetimi kutlamak üzere ziyaretçi akını yaşanıyor. 
Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 31 Mart'ta yapılan genel kurulunda, seçime katılan 6 adaydan biri olan Vahit Kocabıyık’ın seçimi kazanmasının kesinleşmesini takiben, esnaf odasında 12 yıldan bu yana Başkanlık yapan Mahmut Fatih Canbaz’ın görevi sona erdi. 
Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kurulunda en çok oyu alarak göreve getirilen Vahit Kocabıyık ve ekibine ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri başladı. 
Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın dünkü konukları arasında AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu ve yönetimi, S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Abdullah Şenol ve yönetimi, S.S. Erdek Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Osman Bulut ve yönetimi vardı.               

Başarı ve tebrik ziyaretlerinin ev sahibi olarak konuklarını ağırlayan Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vahit Kocabıyık, genel kurul öncesi sözlerini bir kez daha tekrarlayıp şöyle konuştu: "Erdek'te tüm esnaf ve sanatkarları kucaklayıcı bir kurumsal yapı içinde olmanın çabasını göstereceğiz. Seçimde 6 liste yarıştık. genel kurula katılan üyelerimiz görevi ben ve arkadaşlarıma verdi. Ancak şu bir gerçek biz küçük esnaf camiası olarak biz birbirimiz ile ilişki içinde bir bütünüz, o nedenle bu seçimin kaybedeni yoktur. Yönetim olarak, odamızın kurumsal kimliğini bir adım daha ileriye taşıyarak, barış içinde, birbirimizi kucaklayarak ekmeğimizi çoğaltmanın düşüncesi içinde olacağız. Bu amaçla genel kurul sonrası yönetime talip olan tüm başkan adaylarını bizzat dolaşarak demokratik sürece katkılarından dolayı kutladım. 31 Mart 2022 de seçim bitti. Artık tüm enerjimiz işimizi, gücümüzü, üretimimizi arttırmak dolayısıyla esnafımızın geçim standardını yükseltmek olacaktır." 
Haber : Tuncay Ertan



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı