Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na Cenk Altındağ da aday

Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na Cenk Altındağ da aday

Erdek Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın başkan adaylarının sayısı artıyor. Şubat veya mart ayında yapılması beklenen Odanın genel kurulu için Cenk Altındağ da adaylığını açıkladı.

Erdek Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın başkan adaylarının sayısı artıyor. Şubat veya mart ayında yapılması beklenen Odanın genel kurulu için Cenk Altındağ da adaylığını açıkladı.
Erdek’te, 1974 yılından beri faaliyette bulunan Yapı Malzemeleri ticari kuruluşunun sahibi, 1979 yılı Erdek doğumlu Cenk Altındağ, başkanlığa seçildiği takdirde üyelerine yönelik ciddi projeleri olduğunu belirterek, “Bu arada, Balıkesir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne ait BESOB turistik otelini de vatandaşlara açmak istiyoruz” dedi. Lise mezunu, evli ve üç çocuk babası Altındağ, Mahmut Fatih Canbaz’ın başkanlığındaki Erdek Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın esnafın sorunlarına uzak kaldığını belirterek, “Esnafımız, özellikle pandemi döneminde büyük sıkıntı yaşıyor ve ayakta kalmaya çalışıyor” dedi.
Altındağ, Odanın genel kurulunda neden başkanlığa aday olduğunu şöyle açıkladı:
“Önümüzdeki dönem yapılacak Erdek Esnaf Odası seçimleri dolayısıyla aday olduğumuz hizmet yarışında çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Aday olmamızın öncelikli nedeni bizleri kadar bizlere ulaşıp, bu kutlu yolda, bu kuruluşta yeni, dinamik, çalışkan ve genç bir ekibe ihtiyaç duyulduğu düşüncesini esnaflarımızın bizlere iletmesidir. 
Göreve seçilirsek, sizlerin varlığından ve yaşadığımız sıkıntılardan uzak bir yönetim asla olmayacağız. Odamız yönetiminin metal yorgunluğunu gidermek ve siz değerli Erdek esnafımıza kulak vermek zorundayız. Bizler artık bu görevi gerektiği ve hak edildiği şekilde yerine getirmek, yeni bir yüze ve yeni bir anlayışa ihtiyacı olan Odamızı daha da ileri taşımak ve sizlere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla yola çıktık.
Bizler koltukta oturmak için değil, çarşıda-pazarda, 7/24 esnafımızın yanında olmak için adayız.
Her ne pahasına olursa olsun sizin yanınızda olacağız. Esnafa dost, arkadaş, kardeş olmak için adayız.
Genç, çalışkan, mücadeleci, camianın tanıdığı, gözü koltukta değil, yüzü her zaman esnafa dönük, pırıl pırıl bir ekiple hizmet vermek amacıyla çıktığım bu yolda mücadelemizin Erdek esnafı, Erdek esnafı, Erdek’imiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı