Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Erdek Feribot İskelesinin işletme izni yenilendi

Erdek Feribot İskelesinin işletme izni yenilendi

Daha önceki yıllarda eksik bulunan gerekli tesislerinin tamamlanması kaydıyla Erdek Belediye İskelesi olarak bilinen Feribot İskelesinin kullanım ve işletme hakkı 1 yıllığına Erdek Belediyesine devredildi.

Daha önceki yıllarda eksik bulunan gerekli tesislerinin tamamlanması kaydıyla Erdek Belediye İskelesi olarak bilinen Feribot İskelesinin kullanım ve işletme hakkı 1 yıllığına Erdek Belediyesi`ne devredildi.
Erdek Feribot İskelesinin, 1 yıllık süreliğine Erdek Belediyesi`ne devredilmesiyle, iskele işletmeci kuruluş olarak belediyenin sorumluluk alanına girmiş oldu.
Yetkililerden edinilen bilgiye göre; Erdek Feribot İskelesinin sadece yolcu ve araç taşımacılığı ile kullanılmak üzere Bakanlar Kurulu Kararı ile 2004 yılında Erdek Belediyesi`ne devredildiği öğrenildi.
Erdek Feribot İskelesi için bugüne kadar yapılan izin çalışmalarında, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından eksikliklerin tamamlanması kaydı ile iskelenin 1 yıl süreliğine Erdek Belediyesi`ne devir edildiği, iskele izninin verilmesiyle birlikte iskeleye yanaşacak ve kalkacak olan gemilerin daha kolay imkanlara kavuşacağı bildirildi.
Erdek Feribot İskelesinde, bundan böyle iskeledeki can ve mal güvenliğini işletmeci kuruluş olarak Erdek Belediyesi üstlenmiş oluyor.
Haber : Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli