Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Erdek, fotoğraf sergisinde canlandı

Erdek, fotoğraf sergisinde canlandı

Erdek 18 Eylül İlköğretim Okulunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak görev yapan İsmail Doğrunun açtığı Erdek fotoğraflarından oluşan sergi ilgi gördü.

Erdek 18 Eylül İlköğretim Okulu`nda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak görev yapan İsmail Doğru`nun açtığı Erdek fotoğraflarından oluşan sergi ilgi gördü.
Erdek Turizm Tanıtma Vakfı`na ait sergi salonunda, 58 fotoğrafın yer aldığı serginin açılış kurdelâsını kesen Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, "Değerli öğretmenimiz İsmail Doğru`nun sergisinden çok etkilendim. Biz, zaten içinde yaşadığımız ilçemizin güzelliklerinin farkındaydık ama bu fotoğraflarla bunu bir kez daha yaşadık" dedi. 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylân, Balıkesir İl Genel Meclisi Üyesi Hikmet Onay ve Erdek Ticaret Odası Başkanı Mehmet Ali Yağcı`nın yanı sıra kalabalık bir topluluğun katıldığı sergiyle ilgili düşüncelerini açıklayan İsmail Doğru, "Yaklaşık beş yıldır fotoğraf sanatıyla yakından ilgileniyorum. İlk kişisel sergimi açmanın mutluluğunu yaşıyorum. Başta gençler olmak üzere herkese, insanı dinlendiren fotoğraf sanatıyla uğraşmalarını öneriyorum. Zaten kendi öğrencilerimi de bu dala yönlendirerek, bir fotoğraf kulübü kurmalarını sağladım" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı