Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek halkından turizmcilere çağrı: Şimdi otellerinizi açma zamanı

Erdek halkından turizmcilere çağrı: Şimdi otellerinizi açma zamanı

Ülkemizde meydana gelen ve 10 ilde yaklaşık 13.5 milyon kişinin yaşadığı bölgeyi etkileyen Kahramanmaraş merkezli deprem, on binlerce kişiyi evsiz bıraktı.

Bölgeden Erdek'e de çok sayıda depremzede geldi ve gelmeye devam ediyor. 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 şehrimizi yıkan depremlerle yüzyılın en büyük felaketini yaşayan Türkiye’de, yardımlaşma ve dayanışma kampanyaları hız kesmeden sürüyor. 

Bölgede arama ve kurtarma çalışmaları devam ederken bir yandan da depremden kurtulan vatandaşlarımızın korunması için mücadele veriliyor. 

Deprem bölgesinden çok sayıda depremzedenin ilçemize geldiği gözlenirken, Erdek halkı, ilçede bulunan çok sayıda otel, motel ve apart otel sahiplerini, korunmaya muhtaç insanlarımıza kapılarını açmaya davet etti. 

Şu an itibarı ile deprem bölgesinden ilçemize gelen çok sayıda depremzede olduğuna dikkat çeken ilçemiz sakinleri “Erdek, turizm şehri olmasından dolayı çok sayıda otel motel ve apart bulunuyor. Bu tesislerin işletmecileri bir kampanya başlatarak depremzedelerin konaklamalarına yardımcı olunabilir. Bu bir insanlık görevidir.”  açıklamasında bulundu.   
Haber: Tuncay Ertan



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı