Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Erdek İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cankurt: Sürücülerin, kurallara uyarak, trafiğin rahat akışını sağlamalarını bekliyoruz”

Erdek İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cankurt:  Sürücülerin, kurallara uyarak, trafiğin rahat akışını sağlamalarını bekliyoruz”

Erdek İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cankurt, ilçedeki trafiğin sağlıklı akışı için sürücülerin, trafik kurallarına çok iyi uymaları gerektiğine dikkati çekti.

Erdek İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cankurt, ilçedeki trafiğin sağlıklı akışı için sürücülerin, trafik kurallarına çok iyi uymaları gerektiğine dikkati çekti. İçinde bulunduğumuz turizm sezonunda, ilçeye dışarıdan gelen birçok vatandaşın, “Nasıl olsa tatile geldim!” havası içinde hareket ederek, trafik kurallarına uymadıklarına işaret eden Cankurt, şunları söyledi:
“İlçe Emniyet Müdürlüğümüz, trafiğin rahat akışını sağlamak için elinden geleni yapmaktadır. İçinde bulunduğumuz Ramazan ayında 2 motor, 2 oto trafik aracı görev üstlenmektedir. Bizim, görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışmamız da trafik için yeterli değildir. Çünkü, ilçenin yollarının darlığını bile dikkate almayan birçok sürücü, araçlarını istedikleri yere bırakmaktadır. 
Hatta Hükümet Caddesi üzerinde bile iki sıra araç parkı görülmektedir. Bu arada önemli kavşaklara araçların, ana yola çıkarken görüş açılarını kapatacak şekilde araçların park edildiği de gözlenmektedir. Biz, hiçbir sürücüye ceza yazmaktan yana değiliz ama bu açık trafik ihlallerine de seyirci kalamayız. Bu nedenle istemesek bile cezalar yazıyoruz. Erdek’te araç kullananlardan tek isteğimiz, trafik kurallarına harfiyen uymaları ve trafiğin rahat akışına katkı sağlamalarıdır.”
İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cankurt, içinde bulunduğumuz yaz aylarında, Erdek’in huzur ve mutluluğu için her çeşit asayiş önlemini aldıklarını da sözlerine ekledi.
 Haber : Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı