Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü değişti

Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü değişti

Bandırma İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sercan Nayır, Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı.

Bandırma İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sercan Nayır, Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı. 
Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz’ün Valilik oluruyla Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü emrine atanmasının ardından boşalan Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne vekaleten Bandırma İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sercan Nayır atandı. 
Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Sercan Nayır, makamında tebrikleri ve ziyaretleri kabul etmeye başladı. 
Bandırma Eğitim Bir-Sen Bandırma Şube Başkanı Kanver Şener ve yönetim kurulu üyeleri Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Sercan Nayır’ı makamında ziyaret ederek, başarılar diledi.        

Ziyarette konuşan Eğitim Bir-Sen Bandırma Şube Başkanı Kanver Şener “Bölgeyi yakından tanıyan, birçok okulda farklı kademelerde görev yapmış, son olarak Bandırma şube müdürlüğü görevinde bulunan, tecrübeli eğitimci bir arkadaşımızın Erdek Milli Eğitimine önemli katkılar sunacağı kanaatindeyiz. Kendisinin bölgemizin eğitim portföyünü bilmesi bizim için büyük kazançtır. Yapacakları her türlü güzel işlerde Eğitim Bir-Sen olarak yanında olacağız. Bu vesileyle yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum.” dedi. 
Eğitim Bir-Sen ilçe yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sercan Nayır ise, bütün gayretiyle, canla, başla Erdek’te eğitiminin çıtasını yükseltmek ve yeni çalışmalara imza atmak için çalışacağını söyledi. 
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Erdek Milli Eğitim Müdürü değişti
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli