Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Erdek İyi Parti üye sayısında artış

Erdek İyi Parti üye sayısında artış

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Ârif Demir, “Erdek teşkilatı olarak son altı ayda 93 yeni üye kaydı yaptık. Böylece toplam üye sayımız 421’e ulaştı. Yıl sonuna kadar bu sayıyı 500’e çıkarmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki 2021 yılında ise

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Ârif Demir, “Erdek teşkilatı olarak son altı ayda 93 yeni üye kaydı yaptık. Böylece toplam üye sayımız 421’e ulaştı. Yıl sonuna kadar bu sayıyı 500’e çıkarmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki 2021 yılında ise hedefimiz 1500 üyeye ulaşmaktır” dedi.
Son dönemdeki kur artışlarının ve yüksek enflasyonun vatandaşların bütçesini sarstığına dikkati çeken Demir, şunları aktardı:       
 “Ekonomi uzmanları, kurdaki dalgalanmalar üzerine hükümetin aldığı son kararların Hazine’ye büyük yük getirdiğine dikkati çekiyor. Vatandaşlar, başta gıda ürünleri olmak üzere iğneden ipliğe gelen zamlar altında eziliyor ve seçim sandığının önüne gelmesini bekliyor. Kamuoyu anketleri, partimizin oy oranını yüzde 25’ler dolayında gösteriyor. Kararsızlar dağıtılınca bu oranın daha da yükseleceğine inanıyorum. Vatandaşlarımızın, partimize desteği her geçen gün artıyor.”
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Erdek Parti sayısında artış
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli