Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Erdek Kaymakam Atasoy, polislerle pasta kesti

Erdek Kaymakam Atasoy, polislerle pasta kesti

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. yıldönümü ve Polis Haftası nedeniyle, Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Erdek Polis Merkezini ziyaret ederek, özel olarak hazırlanmış pastayı polisler ile beraber keserek günlerini ku

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. yıldönümü ve Polis Haftası nedeniyle, Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Erdek Polis Merkezini ziyaret ederek, özel olarak hazırlanmış pastayı polisler ile beraber keserek günlerini kutladı.
Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. yıldönümü ve polis Haftası, ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de birbirinden farklı etkinliklerle kutlandı. 
Söz konusu kutlamalardan birisi de Erdek’te gerçekleştirildi. 
Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Erdek Polis Merkezini ziyaret ederek, Erdek İlçe Emniyet Müdürü Serkan İnceöz ve buradaki polislerin tek tek polis günlerini kutladı. 
Ziyarette Erdek İlçe Emniyet Müdürü Serkan İnceöz ve polislerle sohbet eden Kaymakam Atasoy, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. yıldönümü ve Polis Haftası’nı gururla kutladıklarını belirterek, daha nice 177 yıllar kutlamayı temenni ettiklerini dile getirdi. 
Kaymakam Atasoy, ayrıca ilçemizde vatandaşın can ve mal güvenliğinin en üst seviyede olduğunu belirterek, bu başarıda polis ve jandarma teşkilatı mensuplarının birlik ve beraberlik içerisinde, çağın gereklerine uygun bir şekilde özverili bir şekilde çalışmalarının katkısının büyük olduğunu söyleyerek her iki teşkilatın mensuplarına da teşekkür etti. 
İkramların bulunulduğu ziyarette; Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy tarafından özel olarak hazırlatılan yaş pasta Erdek İlçe Emniyet Müdürü Serkan İnceöz ve polisler ile beraber kesildi. 
Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinin bu anlamlı ziyaretten dolayı son derece mutlu oldukları gözlerden kaçmadı. 
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdek Kaymakam Atasoy polislerle pasta kesti
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı