Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Erdek Kaymakamı Atasoy, Turan Mahallesi’nde

Erdek Kaymakamı Atasoy, Turan Mahallesi’nde

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Erdek İlçesi Turan kırsal Mahallesi’ni ziyaret etti.

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Erdek İlçesi Turan kırsal Mahallesi’ni ziyaret etti. 
Turan Mahallesi ziyaretinde Mahalle Muhtarı İlker Dolan tarafından karşılanan Kaymakam Atasoy, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı Turanlar Mahallesi sahil şeridi düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. 
Turan Mahallesi sahil şeridinde devam eden çalışmalar hakkında mahalle muhtarı Dolan’dan bilgi alan Kaymakam Atasoy, daha sonra mahalle sakinleriyle bir araya geldi. 
Mahalle sakinlerinden gelen talep ve sorunları dinleyen Kaymakam Atasoy, kendisine iletilen taleplerin yerine getirilmesine yönelik gereken adımların atılacağını aktardı. 
Turan Mahallesi ziyaretini değerlendiren Kaymakam Atasoy, “Turan kırsal Mahallesi ziyaretinde kıymetli vatandaşlarımız ile buluştuk. Her fırsatta vatandaşlarımızla iç içe olmayı, onların taleplerini dinlemeyi ve varsa sorunlarını yerinde çözmeyi şiar ediniyoruz. Allah birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin.” dedi. 
Kaymakam Atasoy’un Turan Mahallesi ziyaret programına Erdek Jandarma Komutanı Halil İbrahim İlanku ile Erdek Müftüsü Mehmet Tüfekçioğlu eşlik etti. 
Haber : Tuncay Ertan



Reha Uluçay
28.12.2022 19:38:04
Sayın Kaymakamımız Narlı mahallesine de geldi, istek ve önerilerimizi yazılı olarak verdik. Sorunların çözülmesini bekliyoruz. Umarım en kısa sürede ele alınır. Saygılarımızl

  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı