Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdek Körfezi tekne turuna ilgi büyük

Erdek Körfezi tekne turuna ilgi büyük

Erdekte iki yıldan bu yana devam eden tekne turu gezilerine rağbet giderek artıyor.

Erdek`te iki yıldan bu yana devam eden tekne turu gezilerine rağbet giderek artıyor.
İlçede tatil turizmini çeşitlendirme anlamında geçen yıl başlatılan tekne turuna, Erdek ve Ocaklar Mahallesindeki otel ve motellerin işletmecileri büyük destek veriyor.
Ege ve Akdeniz Bölgelerinde yıllardır devam eden tekne turu gezilerine ilçemizin de alışmaya başlaması sevindirici bir gelişme olarak değerlendiriliyor.
Erdek çay bahçeleri önündeki iskeleden her gün saat 11.00 de hareket eden Alkoz Yatçılık Firmasına ait gezi teknesi, Ocaklar, Narlı, İlhanlar ve Doğanlar`a uzanan güzergahta geniş bir gezi programı ile tatilcilere Kapıdağ Yarımadasının gizli kalmış koylarının tanıtımına yardımcı oluyor.
Kapıdağ Yarımadasının eşsiz koylarını gezdiren Alkoz-Tur isimli teknede konuklara öğle yemeği ve içecek ikramı da sunulurken, tekne personeli, müşterilerine sıra dışı bir gün yaşatmak için ellerinden gelen çabayı gösteriyor.
Kapıdağ Yarımadasının eşsiz güzelliklerine sahip koylarında verilen molalar, tatilcilere denize girme ve güneşlenme olanağı sağlarken, tekne de ayrıca özel grup talepleri geldiği takdirde geceleri mehtap gezisi de düzenlenebiliyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli