Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erdek Lisesinin 38. yıl mezuniyet gururu

Erdek Lisesinin 38. yıl mezuniyet gururu

Erdek Lisesi kuruluşunun 41. yılında 38.dönem mezunlarını uğurladı Erdek Lisesi 41. yılında düzenlenen 38. dönem mezuniyet töreni ile 43 öğrenci diplomalarına kavuştu.

Erdek Lisesi kuruluşunun 41. yılında 38.dönem mezunlarını uğurladı 
Erdek Lisesi 41. yılında düzenlenen  38. dönem mezuniyet töreni ile 43 öğrenci diplomalarına kavuştu.
Erdek Lisesi Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde konuşan Okul Müdürü Ali Yongalı, ilçenin en eski lisesi olarak bilinen Erdek Lisesinin kentte eğitim öğretim anlamında önemli misyon üstlendiğini, kazanılan başarıların bundan böyle de üzerine konularak ufku geniş, kendine olan özgüveni yüksek aydınlık geleceğe koşar adımlarla ilerleyen gençleri yetiştirmeye devam edeceğini söyledi.
38. dönem diploma töreni daha sonra okul kütüğüne dönem 1.cisinin isim plakasını çakması ile devam edildi.
Erdek lisesi 38. dönem okul 1.cisi Ayten Geldi yaptığı konuşmada Erdek Lisesinin kendilerine verilen katkılarını anlattı.
Okul birincisi Ayten Geldi, eğitimlerinin bundan sonraki bölümünde kendilerine ışık olacak bilgi ve birikimi sağlayan okul yöneticileri ve öğretmenlerine teşekkür etti.
Erdek Lisesinden mezun olan 43 öğrenciye törene katılan protokol tarafından diplomaları verildikten sonra, mezuniyet sevinci keplerin havaya atılması ile son buldu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli