Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Erdek Meslek Yüksek Okuluna yeni müdür

Erdek Meslek Yüksek Okuluna yeni müdür

Erdek Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne Yardımcı Doçent Dr. Sedat Yumuşak atandı. Erdek Meslek Yüksek Okulunda 2007 yılından bu yana müdürlük görevini yürüten Doç. Dr. Gökhan Orhanın görevi sona erdi.

Erdek Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü`ne Yardımcı Doçent Dr. Sedat Yumuşak atandı.
Erdek Meslek Yüksek Okulu`nda 2007 yılından bu yana müdürlük görevini yürüten Doç. Dr. Gökhan Orhan`ın görevi sona erdi.
Orhan`ın yerine, Erdek M.Y. Okulu Müdürlüğü`ne Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi`nde görev yapan Yrd. Doç. Dr. Sedat Yumuşak getirildi. Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan tarafından, Erdek Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne atanan Yrd. Doç. Dr. Sedat Yumuşak Erdek`te 3 yıl süreyle görev yapacak.
Hafta başında yeni görevini devralan Yrd. Doç. Dr. Sedat Yumuşak, tanışma amaçlı ilk olarak Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız`ı ziyaret etti. Daha sonra Filo Komutanlığı, Deniz Üs Komutanlığı, Cumhuriyet Başsavcılığını ziyaret eden Yumuşak, son olarak Baro Temsilciliğini ziyarette bulundu.
Yrd. Doç. Dr. Sedat Yumuşak kimdir? 1976 Hatay doğumlu ve 2 çocuk babası olan Yumuşak, Balıkesir Üniversitesi Bandırma İ.İ.B.F. İşletme bölümünden mezun oldu. Yüksek lisansını Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde, doktorasını Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yaptı. Kasım 1999-Ocak 2009 tarihleri arasında Bandırma İ.İ.B.F'de Araştırma Görevlisi, Ocak 2009-Aralık 2009 arasında Doktor olarak görev yapıp Aralık 2009'da Yardımcı Doçentliğe yükseldi.
Uzmanlık Alanları; Yönetim Organizasyonu (İnsan Kaynakları Yönetimi Örgütsel Davranış, Örgüt Teorisi)

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı