Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek Mezarlığı’nda bayram temizliği

Erdek Mezarlığı’nda bayram temizliği

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala, Erdek belediyesi’ne bağlı ekipler, ilçemiz kabristanlığında temizlik ve bakım faaliyetlerine devam ediyor.

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala, Erdek belediyesi’ne bağlı ekipler, ilçemiz kabristanlığında temizlik ve bakım faaliyetlerine devam ediyor. 
Erdek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe mezarlığını bayrama hazırlamak için çalışmalarını yoğun olarak devam ettiriyor. 
Erdek Belediyesi ekipleri yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşların ziyaretlerini kolaylıkla gerçekleştirebilmesi için Erdek ilçe Mezarlığı’nda bakım ve onarım çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bayramda vatandaşların huzurlu ve temiz bir ortamda kabristan ziyaretlerini gerçekleştirmeleri için yapılan çalışmalarda, çevre temizliği, yabani ot kesimi, ağaç budaması gibi işlemler yapıldı. 
Erdek İlçe Mezarlığı’nda belediyenin görevlendirdiğiAli Tınmaz, temizlik çalışmasıyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Erdek İlçe Mezarlığı’nda bakım ve onarım çalışmaları düzenli olarak belediye ekiplerince devamlı olarak yapılıyor. Bayramların en güzel tarafı yaşayanlar kadar bu dünyadan göçüp giden ve bu dünyanın fani olduğunu bizlere hatırlatan sevdiklerimizin de anıldığı ve dualar edildiği günlerdir. Bizlerde belediye çalışanları olarak bayram öncesi mezarlıklarımızın onarım ve bakımını yaparak tertemiz hale getirdik. Her zaman dini ve kültürel geleneklerimize saygı duyuyor ve sahip çıkıyoruz. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi ve yitirdiğimiz sevdiklerimizi, insanlarımızı bir kez daha hayırla anıyor, dua ediyor ve hepsine Allah’tan rahmet diliyorum." 
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdek Mezarlığı’ bayram temizliği
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false