Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Erdek Muhtarlar Derneği Temsilcileri Çanakkale’de

Erdek Muhtarlar Derneği Temsilcileri Çanakkale’de

Erdek Muhtarlar Derneği Başkanı Semra Baycan ve yönetim kurulu üyesi Ali Aydın, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu tarafından “Hepimiz Birlikteyiz, Türkiye için Görevdeyiz” sloganı ile başlatılan projenin Çanakkale’de düzenlenen top

Erdek Muhtarlar Derneği Başkanı Semra Baycan ve yönetim kurulu üyesi Ali Aydın, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu tarafından “Hepimiz Birlikteyiz, Türkiye için Görevdeyiz” sloganı ile başlatılan projenin Çanakkale’de düzenlenen toplantısına katıldı. 
“Türkiye Muhtarları El Ele” projesi kapsamında düzenlenen toplantıda; Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, İller İdaresi Daire Başkanı Suna Üstüner, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk ve Çanakkale Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Arslan katılımcılara hitap ettiler. 
Vali İlhami Aktaş toplantıda yaptığı konuşmada, “Muhtarlık müessesi, milletimizin devletine ulaştığı en kısa ve kolay yoldur. Halkımızın hizmetkarları olan muhtarlarımızı şehitler diyarı Çanakkale’mizde ağırlamak memnuniyet duyuyoruz.” dedi. 
Toplantı, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı personeli Dr. Yusuf Kartal’ın Çanakkale Destanı’nı anlatan konuşmalarının ardından Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin simgesi olan İstiklal Marşı'nın şairi Mehmet Akif Ersoy'un çocukluğunun bir bölümünün geçtiği Kazdağı’nın eteklerindeki Bayramiç ilçesinde çekilen "Akif" adlı belgeselin izlenmesiyle son buldu. 
Haber : Tuncay Ertan



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı