Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

Erdek M.Y. Okulunda kepler havaya atıldı

Erdek M.Y. Okulunda kepler havaya atıldı

Erdek Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doçent Doktor Gökhan Orhan, okulun 2009/2010 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreninde yaptığı konuşmasında, unutmayın ki, vatanını en çok sevenin, işini en iyi yapan olarak açıkladı.

Erdek Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doçent Doktor Gökhan Orhan, okulun 2009/2010 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreninde yaptığı konuşmasında, "unutmayın ki, vatanını en çok sevenin, işini en iyi yapan" olarak açıkladı.
Erdek Meslek Yüksek Okulunun 2009-2010 Akademik yılı mezuniyet töreni dün Erdek Meslek Yüksek Okulu`nda düzenlendi.
Törene, Balıkesir Üniversite rektörü Prof. Dr.Şerif Saylan, Garnizon Komutanı Dz. Alb. Sabahattin Özsoy, Erdek Belediye başkan vekili Mesut Çinur, Başsavcı Ö.Faruk Yurdakul, Akademik üyeler, bürokratlar, öğrenci velileri, misafirler ve öğrenciler katıldı.
İlk konuşmayı okul birincisi Serap Araz yaptı.

Günün ikinci konuşmasını Erdek M.Y.Okulu Müdürü Doç.Dr Gökhan Orhan yaptı.
Doç.Dr Orhan okulun kuruluşundan bu güne yakaladığı gelişmeleri kısaca özetleyerek başladığı konuşmasında, 1993 yılında kurulan ve iki programlı ve yaklaşık 350 öğrencisi ile devam eden eğitimin bugün 17.yılının kutlandığını söyledi.
Özellikle son dört yılda alınan çok olumlu çalışmalardan dolayı Erdek Belediyesi`ne, askeri ve mülki amirlere teşekkür eden Orhan, teşekkürlerin en büyüğünü ise Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Şerif Saylan`a yaptı.
Doç.Dr.Orhan, yaşanan mutlulukta öğrencilerin her zaman yanında olan veli ve yakınlarını kutlayarak onlara daha nice mutluluk ve başarılar dileğinde bulundu.
Daha sonra mesai arkadaşlarına seslenerek, onların özverili çalışmalarından ötürü kutlayan Orhan, devam eden konuşmasında şunları dile getirdi:

"öğrencilerin yüksek bilgi donanımı ile mezun olmalarında ve hayata hazırlanmalarında gösterdikleri çabanın unutulması söz konusu olamaz. Bizler, sizleri en iyi şekilde hayata hazırlamak, Atatürk Türkiyesi`nin örnek birer öğrencisi olarak yetiştirmek için elimizden geleni yaptık. Sizleri hem meslek, hem de akademik hayatınızın devamı için hazırlamak, temel amacımız olmuştur. Vatanını en çok seven, işini en iyi yapandır. Ne iş olursa olsun, daima en iyisinin yapılması ile memleketin ileri noktalara taşınabilmesi ancak böyle bir çalışmayla yüce Atatürk`ün gösterdiği çağdaş uygarlıklara ulaşılabilecektir. Hepinize yeni yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim."
Kürsüye son olarak gelen Rektör Prof.Dr.Şerif Saylan, eğitimcilere, öğrencilere ve velilere çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Konuşmalardan sonra, dereceye giren öğrencilere ödülleri dağıtılıp, mezun öğrencilere belgeleri verildi. Tören, tüm öğrencilerin keplerini havaya atmasıyla son buldu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı