Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdek M.Y.O. öğrencileri hünerlerini sundu

Erdek M.Y.O. öğrencileri hünerlerini sundu

Erdek Meslek Yüksek Okulu (M.Y.O.) Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğrencileri, hazırladıkları birbirinden güzel yemekleri ilçe protokolünün beğenisine sundu.

Erdek Meslek Yüksek Okulu (M.Y.O.) Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğrencileri, hazırladıkları birbirinden güzel yemekleri ilçe protokolünün beğenisine sundu.
Erdek Meslek Yüksek Okulu`nun yemekhane salonunda düzenlenen programa Kaymakam İsmail Kaygısız, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, okul müdürü, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Okulun Yiyecek ve İçecek Hizmetleri kısmında hazırladıkları birbirinden güzel yemekleri katılımcılara sunan öğrenciler, eşsiz lezzetleri tadan protokolden tam not aldı. Geleceğin mutfak ustalarının yemeklerinden tadan ve beğendiğini paylaşan Erdek İlçe Kaymakamı İsmail Kaygısız, "Çocuklarımız bir taraftan Balıkesir Üniversitesi müfredatlarına uygun derslerini yaparken, diğer taraftan da öğretmenlerinin nezaretinde iş hayatına doğrudan atılmalarına katkı verecek mesleki bilgileri geliştiriliyor. 
aErdek Meslek Yüksek Okulu`nda bizlerin de takdirini kazanan güzel çalışmalar yürütülüyor. Meslek Yüksek Okulumuzu gerçekten takdir ediyoruz. Okul idaresi bu konuda eğitimi ciddi anlamda benimsemiş, emeği ve katkısı olanlara teşekkür ediyoruz" dedi.
Yemek için kullandıkları malzemeleri okulun Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğretmenlerinin nezaretinde kendileri hazırlayan öğrenciler ise yaptıkları açıklamada, bu etkinliği geleneksel hale getirilmesine katkı veren başta okul yönetimi olmak üzere, etkinliğe katılan ilçe protokolünün gösterdiği duyarlığına teşekkür ettiler.
Erdek Meslek Yüksek Okulu ziyaretinde, her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanmak olan Turizm Haftası etkinliği de görüşüldü. Turizm Haftası etkinliğinin Erdek`te 17 Nisan tarihinde yapılması fikir birliğine varılırken, Erdek Meslek Yüksek Okulu`nun bu seneki Turizm Haftası kutlamalarına destek vereceği kaydedildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli