Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Erdek MYO’ya dördüncü bölüm geliyor

Erdek MYO’ya dördüncü bölüm geliyor

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Yüksek Öğretim Kurumu’nun (YÖK) isteği doğrultusunda kuruma gönderdikleri 1 yıllık planları kapsamında, kendilerine bağlı fakülte ve yüksek okulların bazıların

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Yüksek Öğretim Kurumu’nun (YÖK) isteği doğrultusunda kuruma gönderdikleri 1 yıllık planları kapsamında, kendilerine bağlı fakülte ve yüksek okulların bazılarına yeni bölümler açılmasını talep ettiklerini açıkladı.
Özdemir, bu taleplerinden bazıları hakkında şu bilgiyi verdi:
“Bu taleplerimiz arasında, üniversitemize bir ‘İletişim Fakültesi’ açılması başta geliyor. Bu fakülte için ısrarcı olacağız. Bu fakültemiz açılırsa, ‘Medya İletişim Merkezi’miz ile uyumlu bir çalışma gerçekleştirecektir. Ayrıca, ‘Arkeoloji’ bölümünün açılmasını talep ettik. Üniversitemizde daha önce bulunup, bir süre sonra kapatılan ‘Ekonometri’ bölümünün yeniden açılmasını istiyoruz. Yine halen üç bölümde eğitim-öğretim veren Denizcilik Fakültemize, dördüncü ve son bölüm olan ‘Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği’ bölümünün de açılmasını istedik. Taleplerimiz arasında, Erdek Meslek Yüksek Okulu’na, ‘Acil Afet Yönetimi’ bölümünün açılması talebimiz de bulunuyor. Bu okulumuzda halen ‘Turizm ve Otel İşletmeciliği’, ‘Yerel Yönetimler’ ve ‘Sağlık Turizmi İşletmeciliği’ bölümlerinde eğitim-öğretim veriliyor. Yine Susurluk Meslek Yüksek Okulumuza da ‘Gıda, hayvancılık, tarım’ programı açılması talebinde bulunduk.”
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, 1 yıllık çalışma planlarını ilettikleri YÖK’ün, bu taleplerle ilgili olarak belirleyeceği bir gün, kendileriyle yüz yüze görüşeceğini sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı



Bandırmalı M.
25.11.2022 09:19:41
Bandırmaya iletişim bölümü mü!!!! Şu üniversiteye bir ziraat fakültesi kurulsa bölgesine çevresine faydalı olsa daha yerinde olur sayın yetkili..

Anahtar Kelimeler: Erdek dördüncü bölüm geliyor
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu