Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdek MYO’ya yer aranıyor

Erdek MYO’ya yer aranıyor

Erdek Meslek Yüksek Okulu’na(MYO) yeni bina bulmak için çalışmalar sürüyor. Buna paralel şekilde, halen Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün görev yaptığı, eskiden de Erdek Meslek Yüksek Okulu olarak kullanılan, Erdek’in “Murat Bayırı

Erdek Meslek Yüksek Okulu’na(MYO) yeni bina bulmak için çalışmalar sürüyor. Buna paralel şekilde, halen Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün görev yaptığı, eskiden de Erdek Meslek Yüksek Okulu olarak kullanılan, Erdek’in “Murat Bayırı” bölgesindeki binanın, Erdek Jandarma Komutanlığı için yeni yapılacak binanın bitirilmesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün, jandarmanın boşaltacağı binaya taşınmasının ardından, Meslek Yüksek Okulu’nun, eskiden kullandığı bu binaya geçmesinin düşünüldüğü öğrenildi.
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, binasının fiziksel yetersizliği nedeniyle Erdek Meslek Yüksek Okulu’na yeni bölümler açamıyor. Bu nedenle Meslek Yüksek Okulu’nda sadece “Turizm ve Otelcilik İşletmeleri”, Yerel Yönetimler” ve “Sağlık Turizmi İşletmeciliği” bölümleri bulunuyor.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Erdek aranıyor
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli