Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdek Plaj futbol turnuvasında Ocaklar takımı birinci

Erdek Plaj futbol turnuvasında Ocaklar takımı birinci

Erdek Belediyesi-Türkiye Futbol Federasyonu işbirliğiyle yapılan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Plaj Futbolu Ligi Erdek Etabı”, Ocaklar Rıhtım Restoran'ın şampiyonluğu ile sona erdi.

Erdek Belediyesi-Türkiye Futbol Federasyonu işbirliğiyle yapılan “Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Plaj Futbolu Ligi Erdek Etabı”, Ocaklar Rıhtım Restoran’ın şampiyonluğu ile sona erdi. Üç gün süren turnuvanın final maçında Arteka Beach Club’u 7-5 yenen Ocaklar takımı turnuvanın birincisi olurken, önümüzdeki günlerde İstanbul’da oynanacak turnuvaya da katılma hakkını elde etti.
Ocaklar Rıhtım Restoran, yedi takımın katıldığı turnuvanın birincilik ödülünü final maçının ardından düzenlenen kupa töreninde CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça’nın elinden alırken, ikinci olan Arteka Beach Club’e ise kupasını Erdekspor Kulübü 2. Başkanı Mustafa Karakuş verdi. Turnuvanın üçüncülüğünü ise Banboo Cafe takımı elde etti.Turnuvada en centilmen takım seçilen Arteka Beach Club’e, en iyi kaleci seçilen aynı takımın kalecisi Müslüm Okumuş’a, 16 golle gol kralı olan Erdekspor oyuncusu Nazif Gülhan’a ve en değerli oyuncu olarak belirlenen ve “Şifo” lakabıyla anılan Ocaklar Rıhtım Restoran oyuncusu Mehmet Acar’a da kupa verildi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı