Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Erdek Su Ürünleri Kooperatifi Online sisteme geçti

Erdek Su  Ürünleri Kooperatifi Online  sisteme geçti

Türkiye Su Ürünleri Birlikleri Merkez Birliği, ülke genelinde faaliyet gösteren alt kurumları İl Su ürünleri Birlikleri ile bunlara bağlı 256 kooperatifi aynı sistem içinde Online bilgi işlem ile ana merkeze bağlayarak, üretim, istihdam ve planlama koordi

Türkiye Su Ürünleri Birlikleri Merkez Birliği, ülke genelinde faaliyet gösteren alt kurumları İl Su ürünleri Birlikleri ile bunlara bağlı 256 kooperatifi aynı sistem içinde Online bilgi işlem ile ana merkeze bağlayarak, üretim, istihdam ve planlama koordinasyonu sağlıyor.
Bu anlamdaki çalışmasını aktif olarak sürdüren Merkez Birliği Bilgi işlem yetkilisi Tayfun Tabak hafta içinde Erdek’e gelerek S.S. Erdek Su Ürünleri Kooperatifini sistem içinde Online bağlantı ile bütünleştirdi.
Erdek Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ali Demiray, S.S. Erdek Su Ürünleri Kooperatifinin, Türkiye genelinde 256 Birlik ve Kooperatif içinde Online Bilgi işleme geçen 164 birimden birisi olmanın ayrıcalığını yaşadıklarını söyledi.
“Erdek Su Ürünleri Kooperatifi bundan böyle sadece idari yapı olarak değil, bilgi paylaşımı anlamında da 164 merkezden izlene bilinen özelliğe sahip olmuştur” şeklin de konuşan Başkan Ali Demiray, milli ekonomiye katma değer üreten su ürünlerinin emek ve çabasını daha rantabl değerlendirildiği gibi, koope ratifler arası teknik ve hukuki bilgi akışı ile yasal zorunlulukları yakından takip etme olanağına kavuştuklarını belirtti.

Başkan Demiray, mevcut 28 üyesi bulunan S.S. Erdek Su Ürünleri Kooperatifinin idari ve hukuki yapısı ile bünyesinde mevcut olan üyelerinin kanuni haklarını koruyan, gayri yasal avcılık yapanlara karşı mücadele içinde olup üyesinin hak ve hukukunu savunma adına mesai veren kooperatiflerinin yeni online bilgi işlem ile tekne bilgileri, hava koşulları, tekne takip ve marina bilgileri gibi tüm ihtiyaçların sağlanacağını açıkladı.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli