Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdek TEMAD tüm gazilere kucak açtı

Erdek TEMAD tüm gazilere kucak açtı

TEMAD Erdek İlçe Başkanı Ahmet Eraslan, Gazileri kapsayan bir çalışma başlattıklarını anlattı.

TEMAD Erdek İlçe Başkanı Ahmet Eraslan, Gazileri kapsayan bir çalışma başlattıklarını anlattı.
Gazilerle ilgili başlatılan çalışmalardan söz eden Eraslan, ilçemizde kutlanan Milli Bayram ve Gaziler günü kutlamalarında bu yıla kadar Erdek Gazilerini temsilen etkinliklere katılan olmadığını söyledi. 
Eraslan, Erdek ve çevresinde yaşayan Gazilerin, dernek ve temsilcilikleri bulunmadığı için sanki yok farz edildiklerini öne sürdü.
Kamu yararına faaliyet gösteren Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği`nin (TEMAD) bu konuya duyarlık gösterip yakın çevrede bulunan bütün gazileri, derneğe davet ederek tanışma toplantısı yaptıklarını ifade eden Eraslan, daha sonra gazilerimizin dayanışma ve birlikteliği pekiştirme adına Gönen Muharip Gaziler Derneğine üye olmalarına yardımcı olduklarını dile getirdi.
TEMAD üyelerinin yanı sıra çevremizdeki işadamlarından sağlanan desteklerle gazilere elbise ve kalpaklarının temin edilerek kendilerine teslim edildiğini kaydeden Eraslan, "Gazilerimiz gerek Cumhuriyet Bayramı gerekse Dünya Astsubaylar gününe katılımları sağlandı. TEMAD`ın gazilere göstermiş olduğu yakınlık ve ilgi halk tarafından da takdir edilmektedir. TEMAD`ın bu vatan için emek harcayan ve ter döken her vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğini ve her zaman kapımızın açık olduğunu belirtmek isteriz." dedi.
Erhan Göçmen


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli