Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Erdek Terminal Amirliğine atama

Erdek Terminal Amirliğine atama

Balıkesir Büyükşehir Bele diyesi’ne bağlı Erdek Terminal (Garaj) İşletmeleri Amirliği’ne İtfaiye Eri Yalçın Ortaç atandı.
Erdek İtfaiye Amirliği ola rak faaliyet gösteren ilçemiz itfaiye teşkilatının 30 Mart 2014’ten sonra Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na bağlanmasıyla, bir süredir boş olan Erdek Terminal İşletmeleri Amirlik göre vine Yalçın Ortaç getirildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Erdek İtfaiye Grup Amirliği bünyesinde İtfaiye Eri olarak çalışan Yalçın Ortaç (29), Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı sistemler Dairesi Başkanlığı’nca, Terminal İşletmeleri Erdek Amirliğine ataması 20 Ağustos 2014 günü yapıldı.
1985 yılında İstanbul-Eminönü İlçesinde doğduğunu söyleyen Ortaç, 2007’de Balıkesir Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu. Kısa dönem askerlik görevinden sonra 2010-2013 yılları arasında K.K.K. Hakkari Dağ Komando Tugay Komutanlığı’na bağlı Uzman Çavuş olarak görev yaptı. 21 Nisan 2013’te Erdek Belediyesi İtfaiye Amirliği bünyesinde İtfaiye Eri olarak çalışmaya başlayan Ortaç, Büyükşehir Belediyesi tarafından Terminal İşletmeleri Erdek Amirlik görevine getirildi.
21 Ağustos Perşembe günü yeni görev yerine başlayan Terminal İşletmeleri Erdek Amiri Ortaç, “Büyükşehir Belediye Başkanı adına, garaj ve terminaller yönetimini temsil ederek, terminali ve gelecekte tesis edilecek aynı mahiyetteki birimlerin, şehirlerarası yollar ve yük taşımacılığında gelişen şartlara uygun olarak azami faydanın sağlanmasını temin edecek şekilde, tüm birimlerle işbirliğini sağlayıp, sevk ve idareyi yaparak yöneteceğini” kaydetti.
Haber : Taygun Ertan



Anahtar Kelimeler:
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı