Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Erdek Ticaret Odası ile GMKA sözleşme imzaladı

Erdek Ticaret Odası ile GMKA sözleşme imzaladı

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından onaylanan Erdek Turizm ile Kalkınıyor isimli projenin anlaşması imzalandı.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından onaylanan Erdek Turizm ile Kalkınıyor" isimli projenin anlaşması imzalandı.
Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından Erdek Ticaret Odası tarafından hazırlanan "Erdek Turizm İle Kalkınıyor" isimli projenin hibe desteğinden yararlanma hakkı kazandığı geçtiğimiz günlerde GMKA tarafından kamuoyuna açıklanmıştı.
GMKA`na iki proje ile başvuran Erdek Ticaret Odasının onaylanan 1. projesi devam ederken, 2. projenin başlatılması için GMKA yetkilileri ile Ticaret Odası görevlileri arasında düzenlenen protokol imza altına alındı.
İmzalanan protokol sonrası, Erdek Ticaret Odasından yapılan açıklamada, "Erdek Turizm ile Kalkınıyor isimli projenin bütçesi 81.300,65 TL olup, % 90`ı olan azami 73.170,58 TL tutarında hibe desteği GMKA tarafından karşılanacaktır. Projenin amacı Erdek ilçesinde genç işsiz nüfusa mesleki eğitim yoluyla turizm sektöründe istihdam olanakları sağlanmasıdır. Sözleşme GMKA ve Erdek Ticaret Odası arasında 15.02.2012 tarihinde imzalanmış olup, proje ilçemize hayırlı olsun" ifadelerine yer verildi.
Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli