Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Erdek Ticaret Odası TS-EN-ISO 9001 belgesi aldı

Erdek Ticaret Odası TS-EN-ISO 9001 belgesi aldı

Erdek Ticaret Odası TS-EN-ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesini almak için geçtiğimiz günlerde TSEne başvuruda bulundu.

Erdek Ticaret Odası TS-EN-ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesini almak için geçtiğimiz günlerde TSE`ne başvuruda bulundu.
Yapılan başvuru sonrasında, (TSE) Türk Standartları Enstitüsü`nden gelen heyet, Erdek Ticaret Odası (ETO)  toplantı salonunda, oda yönetici ve çalışanlarına verdiği TS-EN-ISO 9001 Temel Eğitim, Dokümantasyon, İç Tetkik Eğitimlerin ardından Erdek Ticaret Odası TS EN ISO 9001 Kalite Belgesi`ni almaya hak kazandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Erdek Ticaret Odası Başkanı M. Ali Yağcı "Erdek Ticaret Odası, Avrupa oda-borsa sistemine uyum sağlamayı amaçlayıp, yurt dışındaki oda ve borsaların üyelerine verdikleri hizmetlerin Erdek`te de aynısını vermeyi ilke edinerek Akredite Oda olma yolunda ilk adımı atmıştır" dedi.
Türk Standartları Enstitüsü`nden iki eğitmen tarafından verilen kurs sonunda, Erdek Ticaret Odası ile 13 şirketin kalite belgesiyle ödüllendirildiğini ve bundan sonra da değişik konularda çalışmaların devam edeceğini belirten Yağcı, "Hizmet kalitesini arttırmak, üye memnuniyeti ve üye odaklı hizmet sürdürmek amacı ile yaptığımız çalışmalar sonuca ulaştı. Odamız 5174 sayılı TOBB kanunu ile ilgili mevzuat çerçevesinde, insanı merkezine oturtan bir anlayışı benimsemiş, hizmet kalitesinin sürekliliğinin sağlanmasını olmazsa olmaz koşulu olarak kabul etmiştir. Kalite Yönetim Sistemi Belgesi alarak amacımıza ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz ancak önümüzde daha çok uzun bir yol var" şeklinde görüşlerini bildirdi.
Erdek Ticaret Odası yöneticilerine eğitim verilirken, mermercilik sektörü ile uğraşan oda üyesi 13 şirkette TSE belgesi aldı.
Haber : Taygun Ertan

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli