Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdek Triatlona Hazırlanıyor

Erdek Triatlona Hazırlanıyor

İlçemiz Erdekte 4-5 Ağustos 2012 tarihlerinde yapılacak Dünya Üniversiteler arası Triatlon Şampiyonası için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

İlçemiz Erdek`te 4-5 Ağustos 2012 tarihlerinde yapılacak Dünya Üniversiteler arası Triatlon Şampiyonası için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Hazırlıklar çerçevesinde, öğretmenevi konferans salonunda, Türk Triatlon Federasyonu temsilcilerinin de katılımıyla bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdek İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Hakan Zorlu, Erdek Liman Başkanı Cemal Yıldırım, Erdek Zabıta Müdürü Zuhal Koçer, Erdek Sahil Güvenlik Komutanı Meriç Kobuk, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Peyker Dilli,  Triahtlon Federasyonundan Aydoğan Ulaş Ve Melih Işıkçı`nın yanı sıra Erdek Belediye personeli katıldı. 
Toplantıda, yarışların gerçekleşeceği güzergahlar ve yarışların yapılmasına engel olabilecek sorunlar masaya yatırıldı. 4-5 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Dünya Üniversitelerarası Triatlon yarışları, ardarda yapılacak yüzme, bisiklet ve atletizmden oluşacak. Koşu parkurunun Cumhuriyet alanında son bulmasının ardından, ödül töreni gerçekleşecek.
Ayrıca yarışların yapılacağı gün Erdek iskelesinden, saat 11.00`de yapılması gereken Erdek-Avşa gemi seferi iptal edilecek. Avşa`dan kalkarak, saat 09.00`da, Erdek iskelesine yanaşan Avşa - Erdek gemisinin ise iskeleye yarım saat erken ulaştırılarak, Triatlon`un, yüzme yarışı katogorisini etkilememesi plânlanıyor.
Haber : Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı