Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Erdek TÜKDERden broşürlü bilgilendirme

Erdek TÜKDERden broşürlü bilgilendirme

Tüketici Derneği (TÜKDER) Erdek Şubesi oluşum aşamasını tamamladı. Bir grup tüketicinin bir araya gelerek oluşturduğu TÜKDER, Bilinçlendirme çalışmalarına bastırılan broşürleri halka dağıtmakla ilk etkinliğini gerçekleştirdi.

Tüketici Derneği (TÜKDER) Erdek Şubesi oluşum aşamasını tamamladı.
Bir grup tüketicinin bir araya gelerek oluşturduğu TÜKDER, `Bilinçlendirme` çalışmalarına bastırılan broşürleri halka dağıtmakla ilk etkinliğini gerçekleştirdi.
"Ne Kadar Bilinçli Tüketiciyiz" sloganı ile yola çıkan TÜKDER, dağıtılan broşürlerde Derneğinin amacını, vatandaşların da belirtilen konularda hassasiyet göstermesi olarak belirledi. 
Tüketicinin haklarının korunması, bilinçlenmesi ve beraber hareket edilmesinin önemini kaydeden `TÜKDER Ne Yapar?` sloganının içeriğini açan dernek üyeleri, konuyu özellikleri itibariyle 4 ana başlık altında toplayarak, `Banka kredileri ve kredi kartlarından alınan fazla paralar`, `Kapıdan satışlarda yapılan hileler ve usulsüzlükler`, `Taksitli satışlarda hata hile ve usulsüzlükler`, `Ayıplı mal ve hizmet sunumlarının` takibini yapacak.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı