Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Erdek Vergi Dairesi Müdürü Dursun Taş Emekli oldu

Erdek Vergi Dairesi Müdürü Dursun Taş Emekli oldu

İki yıldır Erdek İlçe Vergi Dairesi Müdürlüğü görevinde bulunan Dursun Taş, kendi isteğiyle emekli oldu.

İki yıldır Erdek İlçe Vergi Dairesi Müdürlüğü görevinde bulunan Dursun Taş, kendi isteğiyle emekli oldu. İlçe Vergi Dairesi çalışanları, emekliye ayrılan müdürleri için Erdek Matia Mau Restaurant’ta bir veda yemeği verdiler. Yemekte, 40 yıllık fiili çalışma döneminin ardından emekliye ayrılan Dursun Taş’a plaket ve armağanlarını, vergi dairesi çalışanları adına Erdek Liman Başkanı Cemal Yıldırım verdi. Emekliye ayrılan müdür Taş, yaptığı konuşmada, Erdek’i çok sevdiğini, ancak eşinin, deniz bulunan yerde yaşamasına sağlığının elvermemesi nedeniyle Ankara’da kaldığını vurgularken, “Artık ben de Ankara’ya, onun yanına gideceğim. Benim için artık torun sevmenin zamanı geldi” dedi. Aslen Samsunlu olan Taş, çalışma arkadaşlarına veda ederken, “Hepinizden çok memnunum. Hakkınızı helal edin” diye konuştu.
Gecede ayrıca, 30 yıllık meslek yaşamının ardından emekliye ayrılan Erdek İlçe Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Hamdi Nişancı ve Ankara’ya atanan müdür yardımcısı Kezban Karahisar’a da teşekkür plaketleri verildi.
Dursun Taş’tan boşalan Erdek İlçe Vergi Dairesi Müdürlüğü’ne yeni bir atama yapılana dek bu görevi müdür yardımcısı Gürsel Taşkan yürütecek.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false