Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek Belediyesi iskeleye yürüdü

Erdek Belediyesi iskeleye yürüdü

Erdek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile İmar Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanındaki Erdek feribot iskelesine yapılan prefabrik yolcu bekleme salonunu mühürleyip yıkmak istedi.

Erdek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile İmar Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanındaki Erdek feribot iskelesine yapılan prefabrik yolcu bekleme salonunu mühürleyip yıkmak istedi.
Erdek'in CHP'li Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamanın arkasında durarak, Erdek feribot iskelesine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan prefabrik yolcu bekleme salonunu yıkma eylemine kalkıştı.
Dün gerçekleşen olayda Erdek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile İmar Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne ait Erdek feribot iskelesine gelerek belediye avukatı ile birlikte yolcu bekleme salonuna yürüdüler.
Yolcu bekleme salonunun yıkılmasını olay yerine gelen, Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri engelledi. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği iskelede, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ilçemize 15 araçla takviye ekip yollarken gece boyunca iskelede nöbet tuttular.
Balıkesir'in 30 Mart 2014 tarihi ile Büyükşehir statüsüne geçmesiyle birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanına giren Erdek'ten adaların tek bağlantı noktası olan Erdek feribot iskelesine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yolcu bekleme salonu yapılmış, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı da prefabrik yapının kaçak olduğunu öne sürmüştü.
Haber : Mehmet Ertan



Mennan Demiriz
29.05.2015 18:40:21
Üzülerek okudum haberinizi, İki belediyenin yaptıklarını bu güzel ilçemiz hiç hak etmiyor . Sizler seçimle bu mevkilere geldiniz , gelirkende bir çok vaatlar verdiniz.onları yerine getirmelisiniz böyle lüzumsuz kavgalara çekişmelere ne gerek var .Sizlere hiç yakışmıyor .Bu güzel ilçe bir turizm kenti tam yaz sezonun başlıyacağı bu günlerde yıkmak yakmak kavgalar etmek hiç yakışmıyor .Lütfen Balıkserir ilini ve bu güzel ERDEK ilçesini yapacağınız güzel icreatlarla analım .Bakın bir yıl geçti bile yapmayın ne olur partilerin çekişmesini halka yansıtmanın ne anlamı var elinizede hiç bir şey geçmiyecek .Unutmayınız yine seçimler gelecek halka bu yaptıklarınızla sakın çıkmayın . Güzel şeyler yapınız Hem Balıkesir hemde ERDEK kazansın

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı